Προσφορά NUTRICIA ALMIRON PREMATURE 70 ML RTF

NUTRICIA ALMIRON PREMATURE 70 ML RTF

3041094518047

Ειδικό γάλα για πρόωρα και λιποβαρή βρέφη, μέσα το μαιευτήριο

-10%

2,14 €

1,93 €1.93

Κερδίζετε 0,21 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Almiron Premature της NUTRICIA σε μπουκαλάκι των 40gr Ειδικό γάλα για πρόωρα και λιποβαρή βρέφη, μέσα το μαιευτήριο Το Almiron Premature είναι για πρόωρα και χαμηλού βάρους γέννησης βρέφη κατά την παραμονή τους στο μαιευτήριο και όταν ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτός. Η ποσοτική και ποιοτική του σύνθεση είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των προώρων και χαμηλού βάρους γέννησης βρεφών. Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Το Almiron Premature περιέχει ειδική σύνθεση που δεν επιβαρύνει τα ανώριμα νεφρά του μωρού

Το Almiron Premature χορηγείται μόνο κατόπιν υπόδειξης του παιδιάτρου.

  • Μορφή προϊόντος: πόσιμο υγρό
  • Βρεφικά & Νηπιακά Γάλατα: ειδικά γάλατα
  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών