Προσφορά DR.BROWN'S Natural Flow Θηλή Σιλικόνης 3m+,  2τμχ

DR.BROWN'S Natural Flow Θηλή Σιλικόνης 3m+, 2τμχ

0072239305454

Θηλή Σιλικόνης Για Μπιμπερό Με Στενό Λαιμό Επίπεδο 2, 3 μηνών+

-10%

5,50 €

4,95 €4.95

Κερδίζετε 0,55 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Η θηλή από διάφανη σιλικόνη DR.BROWN'S Natural Flow Θηλή Σιλικόνης 3m+, 2τμχ είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου & της κάτω γνάθου του μωρού.

  • Για μπουκάλι με στενό λαιμό.
  • Ειδικά σχεδιασμένες για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown's. 
  • Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή, άριστης ποιότητας διάφανη σιλικόνη, χωρίς Bisphenol - A.
  • Επίπεδο 2: Για μωρά άνω των 3 μηνών.
  • Μορφή προϊόντος: θηλές σιλικόνης
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί
  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών