Προσφορά NeilMed Nasa Mist Saline Spray All In One Nasal Wash 177ml

NeilMed Nasa Mist Saline Spray All In One Nasal Wash 177ml

705928051775

Σπρέυ που καταπραΰνει, ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές οδούς.

-35%

16,31 €

10,60 €10.6

Κερδίζετε 5,71 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το σπρέυ NeilMed Nasa Mist Saline Spray All In One Nasal Wash 177ml είναι ένα προϊόν που διαθέτει 3 ειδικά, εξαιρετικά μαλακά ρύγχη-ακροφύσια για κάθε ηλικία.

Για να καθαρίσετε, ενυδατώσετε και απαλύνετε τις ρινικές διόδους με ένα στείρο, χωρίς συντηρητικά, ρυθμιστικό και ισορροπημένο pH.

  1. Το μικρό ακροφύσιο ενυδατώνει τις ρινικές διόδους : μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς ενός έτους και άνω για να ενυδατώνει και λιπαίνει τις ξηρές ρινικές διόδους. Τοποθετήστε σε ένα ρουθούνι και πιέστε έως ότου βγει μία επαρκής ποσότητα του διαλύματος.
  2. Το μέσο ακροφύσιο : μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα από 5+ ετών. Χορηγεί μία μέση ποσότητα που με αυτό το ακροφύσιο μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα μέσα στην ρινική κοιλότητα.
  3. Το μεγάλο ακροφύσιο για κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της ρινικής κοιλότητας και των ιγμορείων : μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα από 5+ ετών. Σταθερή μέση ροή χάρη στο μπλε κωνικό προσαρμογέα στο μπεκ ψεκασμού.

Χρησιμοποιήστε το για:

  • Ρινικές αλλεργίες και ξηρότητα
  • Ρινική συμφόρηση
  • Ρινικά συμπτώματα που προκαλούνται από γρίπη ή κρυολόγημα
  • Ρινικό ερεθισμό από τη σκόνη και βιομηχανικές αναθυμιάσεις, τρίχωμα ζώων, γρασίδι, γύρη, κάπνισμα και οικιακή σκόνη
  • Μορφή προϊόντος: σπρέυ
  • Ανάγκη για: κρυολόγημα
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά, μητέρα & παιδί, κρυολόγημα & βήχας

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών