Προσφορά Dr.BROWN'S Natural Flow Options, Πλαστικό Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 2x270ml

Dr.BROWN'S Natural Flow Options, Πλαστικό Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης Ροζ 2x270ml

072239306741

Πλαστικό Μπιμπερό με φαρδύ λαιμό και πιπίλα από διάφανη σιλικόνη. 2 μπουκάλια ΡΟΖ.

-10%

15,50 €

13,95 €13.95

Κερδίζετε 1,55 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Το πλαστικό μπιμπερό Dr. Brown's Natural Flow Options, Πλαστικό Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης Ροζ 2x270ml έχει εργονομικό σχεδιασμό με φαρδύ νερό για διευκόλυνση στο κράτημα αλλά και στο γέμισμα.

Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol – A. 

Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη, που λόγω της φαρδύτερης βάσης της προτιμάται από μαμάδες που θηλάζουν.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το σύστημα διέλευσης αέρα, και να επωφελειθήτε από όλα τα πλεονεκτήματα για υγιεινό τάισμα.

Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή.

  • Μορφή προϊόντος: μπιμπερό πλαστικά-σιλικόνη
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών