Προσφορά HARTMANN Thermoval Baby

HARTMANN Thermoval Baby

4052199233222

Θερμόμετρο πυρετού για ανέπαφη θερμομέτρηση από το μέτωπο.

-41%

53,56 €

31,60 €31.6

Κερδίζετε 21,96 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Θερμόμετρο πυρετού HARTMANN Thermoval Baby για ανέπαφη θερμομέτρηση από το μέτωπο σε 3 δευτερόλεπτα, εντελώς αθόρυβα.

Μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, των αντικειμένων (π.χ. μπιμπερό) και του περιβάλλοντος (π.χ. παιδικό δωμάτιο)

Οπτικός συναγερμός πυρετού

Δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων τωνν 10 τελευταίων μετρήσεων.

Με πρακτικό κουτί φύλαξης

Εύκολος χειρισμός

  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών