• -50%
NOW L-Glutamine 500mg 120Caps

NOW L-Glutamine 500mg 120 Caps

733739000927
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
19,90 € -50% 39,79 €

Γλουταμίνη για υγιές πεπτικό και αύξηση μυικής μάζας.

 

Συμπλήρωμα διατροφής NOW L-Glutamine 500mg 120Caps

Η γλουταμίνη έχει γίνει πρόσφατα το επίκεντρο πολλών επιστημόνων. Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων στρεσογόνων καταστάσεων (όπως η έντονη γυμναστική με βάρη), ο οργανισμός μπορεί να απαιτήσει περισσότερη γλουταμίνη από ό, τι μπορεί να παράγει. Υπό αυτές τις συνθήκες η γλουταμίνη μπορεί να θεωρηθεί ως υπό όρους "απαραίτητο" αμινοξύ.

Η γλουταμίνη συμμετέχει στη διατήρηση ενός θετικού ισοζυγίου αζώτου (μία αναβολική κατάσταση), ιδανική για αυτούς που ασχολούνται με την αύξηση της μυϊκότητας και επίσης υποβοηθεί τα ταχέως αναπτυσσόμενα κύτταρα. Τα ταχέως αναπτυσσόμενα κύτταρα είναι τα λεγόμενα λεμφοκύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και τα εντεροκύτταρα των εντερικών κυττάρων.   

Πάνω απ'όλα όμως αποτελεί ουσιαστικό ρυθμιστή της οξεοβασικής ισορροπίας του οργανισμού και ρυθμιστή της μεταφοράς του αζώτου.

Στον εγκέφαλο, η γλουταμίνη μετατρέπεται σε γλουταμικό οξύ το οποίο είναι απαραίτητο για την εγκεφαλική λειτουργία. Επίσης, αυξάνει την ποσότητα του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA), το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εγκεφάλου και την πνευματική δραστηριότητα.

Η γλουταμίνη είναι ακόμη, γνωστή για την ικανότητά της να διατηρεί ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Πολύ σωστά η λήψη συμπληρωμάτων γλουταμίνης, έχει συνδεθεί με την υγεία, την καλή λειτουργία και τη συντήρηση των εντερικών απορροφητικών κυττάρων, καθώς και τη διαφοροποίηση των κυττάρων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

1 κάψουλα 1-3 φορές την ημέρα

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Μνήμη - Συγκέντρωση
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Αμινοξέα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών