• -50%
NOW TestoJack 200 60 Veg Caps

NOW TestoJack 200 60 Veg.Caps

733739021984
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
40,88 € -50% 81,76 €
1-3 ημέρες

NOW TestoJack 200 60 Veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής για αύξηση φυσικής τεστοστερόνης - Ενέργεια. Περιέχει Tribulus.

 

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW TestoJack 200 60 Veg Caps απευθύνεται σε κάθε άντρα που επιθυμεί να διατηρήσει την αναπαραγωγική του λειτουργία, τη σεξουαλική του επιθυμία και απόδοση.

Περιέχει έναν συνδυασμό βοτάνων που συμβάλλουν στη διατήρηση της ανδρικής υγείας.

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • Tα βιοενεργά ευρυπεπτίδια και δραστικά συστατικά του tongkat ali, ενισχύουν την αναπαραγωγική λειτουργία των ανδρών και διατηρούν τα επίπεδα τεστοστερόνης σε φυσιολογικά όρια.
  • Το tribulus αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο ανθρώπινο σώμα. Περιέχει ένα φυσικό πρόδρομο της τεστοστερόνης, γνωστό ως protodioscin, το οποίο βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα. Ενισχύει, επίσης, την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης.
  • Το panax ginseng διατηρεί την ικανότητα παραγωγής ενέργειας και τεστοστερόνης σε σταθερά επίπεδα. Αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σε άντρες με μικρό ποσοστό αλλά και το χρονικό διάστημα των “υψηλών σπερματικών”.
  • Το muira puama, γνωστό και ως "Viagra του Αμαζονίου" είναι τονωτικό και φυσικό διεγερτικό βοηθώντας στην ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας και κατ' επέκταση της σεξουαλικής υγείας.

Οδηγίες χρήσης:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες μία έως τρεις φορές ημερησίως με το φαγητό, κατά περίπτωση.

Το σκεύασμα TestoJack 200™ δεν ενδείκνυται σε άτομα που διατρέχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν προορίζεται για το γυναικείο φύλο.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες, Απολεπιστικό-Scrub
Ανάγκη για
Τόνωση - Ενέργεια
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών