• -8%
NUTRICIA ALMIRON AR 400gr

NUTRICIA ALMIRON AR 400gr

8718117604388
0 Reviews
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
12,98 € -8% 14,11 €
1-3 ημέρες

Ειδικό γάλα για βρεφη με αναγωγές. Από τη γέννηση

 

Almiron AR της NUTRICIA σε μεταλλική συσκευασία 400gr

Ειδικό γάλα για από τη γέννηση με αναγωγές

Το Almiron AR είναι αντιαναγωγικό γάλα και συνιστάται στις περιπτώσεις όπου το στομαχάκι του μωρού είναι δύσκολο να κρατήσει το γάλα κατά τη διάρκεια του ταΐσματος και έτσι κάνει αναγωγές ή βγάζει γουλίτσες. Αυτό συμβαίνει καθώς το πεπτικό σύστημα του μωρού δεν έχει ωριμάσει πλήρως.

Το Almiron AR θα βοηθήσει στην ανακούφιση από το παραπάνω σύμπτωμα.

Η σύνθεση του Almiron AR περιέχει χαρουπάλευρο το οποίο το καθιστά πιο πηχτό, ώστε να κρατιέται το γάλα μέσα στο στομαχάκι του μωρού.

Το Almiron AR μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αλλαγή στις κενώσεις του μωρού σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Το Almiron AR είναι ειδικά μελετημένο για να καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική τροφή.

Η Nutricia προτείνει το γάλα Almiron AR που περιέχει: το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) νουκλεοτίδια χαρουπάλευρο που καθιστά το γάλα πιο πηχτό χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος για να αυξάνεται ο ρυθμός των κενώσεων πρωτεΐνη με αυξημένη αναλογία καζεΐνης για να γίνει η πέψη πιο αργά Πατήστε παρακάτω στην ετικέτα του προϊόντος για να δείτε τη σύνθεση του. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ειδικά γάλατα.

Το Almiron AR χορηγείται μόνο κατόπιν υπόδειξης του παιδιάτρου. Λόγω της παχύρρευστης σύνθεσής του σας συνιστούμε: να παρασκευάζετε το γάλα πάντα πριν το γεύμα και όχι νωρίτερα, γιατί παραμένοντας θα πήξει περισσότερο. να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό θήλαστρο (με μεγαλύτερη οπή) ή θήλαστρο κρέμας.

Προσοχή: Δεν χορηγείται σε βρέφη με γαστρο-οισοφαγική νόσο.

Μορφή προϊόντος
Σκόνη
Βρεφικά & Νηπιακά Γάλατα
Αντιαναγωγικά Γάλατα
Discount
08%
No reviews

Συνήθως αγοράστηκαν μαζί:

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών