• -44%
PILFOOD Complex 60 caps

Pilfood Complex 60 caps

8470001627247
Εξαντλήθηκε.
18,75 € -44% 33,48 €

Pilfood Complex 60 caps, συμπλήρωμα για υγιή ανάπτυξη μαλλιών και νυχιών, με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και εκχύλισμα κεχριού.

 

Pilfood Complex 60 caps συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες έχει επιστημονικά αναπτυχθεί για να παρέχει ένα επαρκές ποσό όλων των βασικών ουσιών ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενδείκνυται για τους άνδρες και τις γυναίκες με εύθραυστα, θαμπά και με αραίωση μαλλιά και αδύναμα και εύθραυστα νύχια. Το Pilfood περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και αμινοξέα που το σώμα χρησιμοποιεί για την παραγωγή κερατίνης, το 90% της σύνθεσης των μαλλιών.

Δρα από μέσα κατευθείαν στη ρίζα - το ζωντανό μέρος της τρίχας. Το Pilfood κυκλοφορεί στην ελβετική αγορά για περισσότερο από 25 χρόνια. Εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που τις χρησιμοποίησαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι για την επανάκτηση πυκνότερων, δυνατότερων και υγιέστερων μαλλιών.

Οδηγίες χρήσης:

2 κάψουλες Pilfood Complex ανά ημέρα λαμβάνονται με νερό κατά τη διάρκεια ή μετά τα γεύματα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, η θεραπεία θα πρέπει να συνεχίζεται επί μία περίοδο τουλάχιστον 3 μηνών. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 6-8 εβδομάδες θεραπείας.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Τριχόπτωση
Φροντίδα Μαλλιών
Συμπληρώματα για Μαλλιά
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών