• Με έκπτωση!
  • -33%
Quest Ginkgo Biloba 150mg Extract 90...

Quest Ginkgo Biloba 150mg Extract 90 Tabs (60+30 FREE)

5022339853015
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
19,39 € -33% 28,94 €
1-3 ημέρες

Quest Ginkgo Biloba 150mg Extract 60+30 Tabs

 

Quest Ginkgo Biloba 150mg Extract Συμπλήρωμα διατροφής για Δυνατή Μνήμη με εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba 60+30 δωρεάν ταμπλέτες

Το συμπλήρωμα διατροφής Ginkgo Biloba της Quest περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα του φυτού τζίνγκο μπιλόμπα, το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά στις χώρες της Ασίας.

Το τζίνγκο μπιλόμπα γνωστό και ως γίνκο το δίλοβο ή σαλιβουρία είναι ένα βότανο με ευεργετική δράση στην κυκλοφορία του αίματος, και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, την πνευματική απόδοση και την γνωσιακή λειτουργία.

Το Ginkgo Biloba της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba που ισοδυναμεί με 7500mg αποξηραμένων φύλλων του βοτάνου και αποδίδει 36mg ginkgo flavonglycosides, 4,5mg ginkgolides A, B & C και 3,8mg bilobalide, που είναι δραστικά συστατικά αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

Τα τυποποιημένα εκχυλίσματα αποδίδουν μια συγκεκριμένη ποσότητα δραστικών συστατικών, η οποία είναι η ίδια ανεξαρτήτως της παρτίδας του προϊόντος και είναι ασφαλής και αποτελεσματική σύμφωνα με μελέτες.

Κατάλληλο για vegans.

Χωρίς λουτένη, λακτόζη.

Δοσολογία και οδηγίες χρήσης:

Μια ταμπλέτα την ημέρα με το φαγητό μαζί με νερό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το Ginkgo Biloba, όπως όλα τα βότανα, δεν προτείνεται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση του Ginkgo Biloba αν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να παρουσιαστούν φαινόμενα υπερευαισθησίας με αλλεργικές αντιδράσεις, πονοκεφάλους και εκδηλώσεις από το γαστρεντερικό.

Συστατικά:

Di-Calcium Phosphate, Ginkgo Biloba 50:1 extract, Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Anti-caking agent: Silicon Dioxide, Glazing agest: Hydroxypropylmethylcellulose.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 83549/23-11-2009.

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών