Προσφορά ABOCA LibraMed Fitomagra 725mg 138 Tabs

ABOCA LibraMed Fitomagra 725mg 138 Tabs

8032472005452

Έλεγχος γλυκαιμικών εξάρσεων, περιορίζοντας τη συσσώρευση του λίπους και την αίσθηση της πείνας.

-45%

45,20 €

24,86 €24.86

Κερδίζετε 20,34 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

ABOCA LibraMed Fitomagra

Για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας και για τη μείωση της κοιλιακής περιφέρειας.

Tο Libramed είναι ένα Ιατροτεχνολογικό Προϊόν κλινικά ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Διευκολύνει τη μείωση του σωματικού βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας.
 

ΔΡΑΣΗ
Το Libramed ελέγχει τις μεταγευματικές γλυκαιμικές εξάρσεις, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη συνέχεια στη συγκέντρωση γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα, ούτως ώστε να περιορίζεται η λιπογένεση (συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα) και η αίσθηση της πείνας.
Το Libramed οφείλει τη δράση του στο Policaptil Gel Retard®, ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και, χάρη στη συνεργική δράση των συστατικών του, είναι εξαιρετικά ισχυρό στη δημιουργία γέλης.
Πράγματι, το Policaptil επιτρέπει τη δημιουργία, εντός του εντέρου, μιας γέλης, η οποία επιδρά στους υδατάνθρακες, μειώνοντας την απορροφώμενη ποσότητά τους καθώς και την ταχύτητα απορρόφησής τους (δράση retard). Χάρη στις ιδιότητες της γέλης αυτής, η δράση του Libramed περιορίζει επίσης την απορρόφηση του λίπους, μειώνοντας τη μεταγευματική υπνηλία, διευκολύνοντας τη διέλευση από το έντερο και ρυθμίζοντας τη συνεκτικότητα των κοπράνων.
 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Χάρη στο σύμπλεγμα Policaptil Gel Retard®, το οποίο έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η δράση του Libramed ελέγχει τις γλυκαιμικές εξάρσεις, περιορίζοντας τη συσσώρευση του λίπους και την αίσθηση της πείνας.
Χάρη σε αυτόν το μηχανισμό δράσης, το Libramed σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και τακτική φυσική δραστηριότητα, διευκολύνει τη μείωση του βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας και ως εκ τούτου ενδείκνυται για:

Ενήλικες
• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας
• Με αυξημένες τιμές κοιλιακής περιφέρειας, ακόμα και με φυσιολογικό βάρος

Παιδιά 8 ετών και άνω
• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας

Προειδοποιήσεις κατά τη χρήση
Δεν συνιστάται η απευθείας κατάποση των δισκίων σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατάποση, στην οποία περίπτωση τα δισκία πρέπει να διαλύονται προληπτικά, σύμφωνα με την περιγραφή στην ενότητα Τρόπος Χρήσης. Συνιστάται η πρόσληψη του προϊόντος να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον δύο ώρες μετά τη λήψη φαρμάκων και βιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής, ούτως ώστε να μην παρεμβαίνει στην απορρόφησή τους. Να αποφεύγεται η χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά.
 

ΣΥΝΘΕΣΗ
Σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Policaptil Gel Retard®), Αρώματα Πορτοκαλιού, Μήλου και Λεμονιού.
 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 3 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα
Παιδιά από 8 έως 12 ετών: 2 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα
 

Η συνιστώμενη δόση πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, ενώ πρέπει να δίδεται προσοχή ώστε η κατάποση του κάθε δισκίου να γίνεται ξεχωριστά. Να αποφεύγεται η μάσηση και η σύνθλιψη του δισκίου με τα δόντια.
Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας στην κατάποση, μπορείτε να διαλύσετε τα δισκία σε χλιαρό νερό ή σε αφεψήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανακατεύοντας μέχρι την πλήρη διάλυσή τους. Το υγρό που προκύπτει πρέπει να καταναλώνεται εντός ολίγων λεπτών, πριν δημιουργηθεί η γέλη.

Διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών και τις οδηγίες χρήσης
  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: αδυνάτισμα
  • Αδυνάτισμα & Σύσφιξη: λοιπά συμπληρώματα
  • Στόχος: αδυνάτισμα-τοπικό πάχος
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 45%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών