Προσφορά SOMATOLINE Anti-Cellulite Gel Cryoactif, Gel Κρυοτονικής Δράσης Κατά της Κυτταρίτιδας 250ml

SOMATOLINE Anti-Cellulite Gel Cryoactif, Gel Κρυοτονικής Δράσης Κατά της Κυτταρίτιδας 250ml

8002410066746

Gel με ενισχύμενη αντικυτταριδική σύνθεση που καταπολεμά τα εγκαταστήμενα οζίδια λίπους.

-45%

46,55 €

25,60 €25.6

Κερδίζετε 20,95 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η SOMATOLINE Anti-Cellulite Gel Cryoactif, Gel Κρυοτονικής Δράσης Κατά της Κυτταρίτιδας 250ml σας προσφέρει μια ενεργή κρυοπηγή που επικεντρώνει τη δράση της στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Πιο συχνά εμφανίζεται στο πίσω μέρος των μηρών και των γλουτών, αυτό το φαινόμενο, επίσης γνωστό ως φλούδα πορτοκαλιού, αντιστοιχεί σε μια προοδευτική γέμιση της επιφάνειας του δέρματος κάτω από το διόγκωμα του λιπώδους ιστού, και αποθέματα λίπους που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Οι αιτίες είναι ποικίλες και μάλλον ασαφείς, αλλά αφορούν μια αλλαγή στη δομή του λίπους λόγω ορμονικής διακύμανσης, ηλικίας ή παθολογίας και συνδέονται επίσης με την κατακράτηση υγρών

Η αντι-κυτταριτιδική κρυο-ενεργή γέλη Somatoline Cosmetic βασίζει την επίδρασή της στην καφεΐνη η οποία έχει τη δύναμη, μεταξύ άλλων, να μειώσει την αποθήκευση λίπους στο δέρμα ή ακόμα και να αποθέσει λιπώδη ιστό με λιπόλυση. Αυτή η διπλή δράση έχει το πλεονέκτημα να σταματήσει το φαινόμενο και να μειωθεί σταδιακά για να επανακτήσει την ομαλότερη επιδερμίδα. Το εκχύλισμα Maca, που χρησιμοποιείται συνήθως σε συμπληρώματα διατροφής, τονώνει το δέρμα και διεγείρει τα κύτταρα, προκειμένου να προωθήσει την εντατική ανανέωση των κυττάρων. Σε συνδυασμό με την αίσθηση του κρύου που σχετίζεται με τη δομή της αυτόματης αντικυτταριτιδικής γέλης Somtaline, αναζωογονεί την επιδερμίδα και βοηθά στην αποκατάσταση της αρχικής της απαλότητας.

  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Ανάγκη για: αδυνάτισμα
  • Αδυνάτισμα & Σύσφιξη: καλλυντικά
  • Στόχος: αδυνάτισμα-τοπικό πάχος
  • Περιποίηση Σώματος: καλλυντικά σώματος
  • Κατηγορία Προϊόντος: αδυνάτισμα & σύσφιξη
  • Discount: 45%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών