Προσφορά COSVAL ALERGIX PLUS 20 TABS

COSVAL Alergix Plus 20 Tabs

8021685012029

Μασώμενες ταμπλέτες αντιμετώπισης των συμπτωμάτων αλλεργίας.

-25%

16,30 €

12,22 €12.22

Κερδίζετε 4,08 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα ALERGIXPLUS από την Cosval είναι μασώμενες ταμπλέτες που αντιμετωπίζουν τα ενοχλητικά συμπτώματα που σχετίζονται με τις εποχιακές αλλεργίες , το αλλεργικό συνάχι (πυρετός χόρτου) και όλα τα συμπτώματα που έρχονται σαν συνέπεια της υπέρ-δραστηριότητας του ανοσοποιητικού. Βοηθητικό και σε δερματικές αλλεργίες( ερεθισμοί, έκζεμα, ουρτικάρια, κνίδωση).

Περιέχει:

Κύμινο (cumin), πλούσιο σε καρβόνες, χρησιμοποιείται από την σύγχρονη εναλλακτική ιατρική για την ενίσχυση της άμυνας και για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων όπως άσθμα, αλλεργίες, κρυολογήματα, γρίπη, βρογχίτιδα.

Φραγκοστάφυλο( blackcurrant), πολύ πλούσιο σε vitC, προανθοκυανιδίνες,φαινολικά οξέα και φλαβονοειδή , βοηθά στην ενίσχυση της άμυνας.

Αστράγαλο (milk-vetchroot), πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, φλαβονοειδή, σαπωνίνες, αμινοξέα. Ενισχύει τη δράση των Τ-λεμφοκυττάρων και μακροφάγων. Σημαντικό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.

Κάρυον του Μαλαμπάρ(Malabarnut), λόγω των αλκαλοειδών (vasicine και του μεταβολίτη vasicinone) προκαλεί βρογχοδιαστολή και απόχρεμψη και κατ’ επέκταση χρησιμοποιείται σε βρογχίτιδες.

Σκουτελλάρια ( Skullcap), η baicalein, το πιο γνωστό φλαβονοειδές του φυτού έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας και του βρογχικού άσθματος.

Επιπλέον περιέχει vitC και vitA ως προστατευτικά των βλεννογόνων.

 ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1-2 ταμπλέτες την ημέρα ή όσο συχνά θεωρείται απαραίτητο. Μασήστε ή αφήστε να διαλυθούν αργά στο στόμα.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών