Προσφορά ENZYMEDICA Allerase 60 Caps

ENZYMEDICA Allerase 60 Caps

670480241400

Για περιπτώσεις αλλεργίας και για έλεγχο της έντονης επιθυμίας για ζάχαρη.

-20%

38,24 €

30,59 €30.59

Κερδίζετε 7,65 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Περιέχει τη μέγιστη ποσότητα Aμυλάσης Thera-BlendTM (ένζυμα που διασπούν υδατάνθρακες και εξισσορροπούν τα επίπεδα της ισταμίνης). Η Allerase μπορεί να λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων θεραπευτικά για όσους έχουν έλλεψη αυτού του ενζύμου. Συμπτώματα όπως αλλεργίες, αλλεργικό συνάχι, κόπωση, διακυμάνσεις στα επίπεδα του σακχάρου ή συχνούς πονοκεφάλους. Σε πολλές περιπτώσεις τα αλλεργιογόνα όπως η γύρη, ο καπνός του τσιγάρου, τρίχες ζώων και άλλες ουσίες, οδηγούν σε έκκριση ισταμίνης σαν ανταπόκριση του ανοσοποιητικού σε αυτούς τους παράγοντες. Η αμυλάση όταν λαμβάνεται θεραπευτικά με άδειο στομάχι μπορεί να εξισορροπήσει τα επίπεδα της ισταμίνης και να ανακουφίσει το άτομο από τα αλλεργικά συμπτώματα (βήχας, δακρύρροια, βλεννώδης καταρροή κ.λ.π.). Η υπογλυκαιμία μπορεί να είναι το τελικό αποτέλεσμα της υπερκατανάλωσης της ζάχαρης. Αδυναμία, ανησυχία, πονοκέφαλος, όλα είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του σώματος να διαχειρισθεί τις ποσότητες της ζάχαρης που καταναλώνει το άτομο. Η αμυλάση διασπά τη ζάχαρη σε πιο χρήσιμες μορφές (απλά σάκχαρα). Η Allerase όταν λαμβάνεται θεραπευτικά μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της έντονης επιθυμίας για ζάχαρη αυξάνοντας το σάκχαρο στο αίμα. Μια άλλη αιτία υπογλυκαιμίας είναι ένα ήπαρ που δεν λειτουργεί σωστά. Σε αυτή την περίπτωση ο συνδυασμός αμυλάσης με πρωτεάση μπορεί να βοηθήσει την ηπατική και την παγκρεατική λειτουγία.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Allerase σε συνεργασία με το προϊόν Virastop, λαμβάνοντας τα μαζί με άδειο στομάχι.

Συνιστώμενη χρήση: Λαμβάνουμε 1 κάψουλα (30 λεπτά πριν ή 2 ώρες μετά τα γεύματα), 2-3 φορές ημερησίως. Περισσότερες μπορούν να ληφθούν αν χρειάζεται.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών