Προσφορά ENZYMEDICA MucoStop 48 Caps

ENZYMEDICA MucoStop 48 Caps

670480241103

Mίγμα ενζύμων με σκοπό την αποδόμηση της βλέννης και τη μείωση της ισταμίνης.

-20%

43,90 €

35,12 €35.12

Κερδίζετε 8,78 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η βλέννη είναι μια ωφέλιμη πρωτεϊνη που δημιουργείται από το σώμα για να προστατεύει τα ζωτικά όργανα και να εγκλωβίζει τα παθογόνα μικρόβια με σκοπό την απομάκρυνση τους από το σώμα. Ο σκόπος του MucoStop είναι να υποστηρίξει την φυσική λειτουργία που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά παράλληλα να βοηθήσει στην επιτάχυνση της αποδόμησης και της απομάκρυνσης της μη φυσιολογικής βλέννης. Το MucoStop είναι ένα μίγμα πρωτεολυτικών ενζύμων που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής λόγω έκκρισης ισταμίνης. Τα πρωτεολυτικά ένζυμα είναι ένζυμα που διασπούν τις πρωτεϊνες. Δεν μπορούν όλες οι πρωτεάσεις να διασπάσουν όλες τις πρωτεϊνες. Έτσι μια πρωτεάση που διασπά την πρωτεϊνη της τροφής δεν μπορεί να διασπάσει επιτυχώς την πρωτεϊνη της βλέννης. Η πρωτεϊνη της βλέννης χρειάζεται ένα ένζυμο που κατατάσσεται σαν πρωτεoλυτικό και βλεννολυτικό. Η Μουκολάση είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που έχει βλενολυτικές ικανότητες, και έτσι σκοπεύει και υδρολύει την ακατάλληλη ή την περίσσεια βλέννης. Επειδή η Μουκολάση προέρχεται από την πρωτεολυτική οικογένεια των ενζύμων, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος υδρολύοντας νεκρή ή κατεστραμένη πρωτεϊνη. Η Μουκολάση μπορεί επίσης να έχει ένα αποτέλεσμα σε πρωτεϊνες που δεν ανήκουν στο σώμα όπως βακτηρίων ή ιών. Το MucoStop περιέχει Μουκολάση σε συνδυασμό με πρωτεάση και αμυλάση για να μπορεί να προσφέρει ανακούφιση σε συμπτώματα ρινικής και αναπνευστικής συμφόρησης. Λόγω της αμυλάσης που περιέχει μπορεί να βοηθήσει το σώμα να μειώσει επίπεδα ισταμίνης και έτσι να βοηθήσει με εποχιακές αλλεργίες.

Συνιστώμενη χρήση: 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα 1 ώρα προ φαγητού. Παιδιά και ευαίσθητα άτομα μια κάψουλα 3 φορές την ημέρα 1 ώρα προ φαγητού.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών