Προσφορά DERMATIX Silicone Sheet Clear 4 x 13 cm 1 τεμάχιο

DERMATIX Silicone Sheet Clear 4 x 13 cm 1 τεμάχιο

4019338602387

Διάφανο φύλλο σιλικόνης για πρόληψη και θεραπεία υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών

-20%

31,35 €

25,08 €25.08

Κερδίζετε 6,27 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Κατασκευασμένο από σιλικόνη  και Τεφλόν, το  λεπτό Διάφανο Φύλλο Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό διαφάνειας ελαστικότητας  και σταθερής εφαρμογής με την αυτοκόλλητη ουσία που περιέχει. Η σιλικόνη περιορίζει τις υπερτροφικές ουλές και τα χηλοειδή, ενώ η διαφανής σύσταση του προϊόντος κάνει το φύλλο  ελάχιστα διακριτό. Το Διάφανο Φύλλο Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear δεν χρειάζεται συγκολλητική υποστήριξη με  έμπλαστρο ή δίχτυ και αυτό καθιστά τα Φύλλα Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear ιδανικά  για τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος (π.χ. πρόσωπο και χέρια). Τα Διάφανα Φύλλα Σιλικόνης Dermatix® πλένονται με μαλακό σαπούνι και νερό καθιστώντας εύκολη την επαναχρησιμοποίηση τους.

Εντελώς αόρατο! Τοποθετείται απευθείας σε γυμνό δέρμα.
Ιδανικό για το πρόσωπο και τα χέρια - μπορείτε ακόμα να απλώσετε και make-up πάνω του.

Τα πλεονεκτήματα των Φύλλων Σιλικόνης Dermatix®

  • Είναι βολικά και εύκολα στη χρήση
  • Διαφανή 
  • Ενδείκνυνται για χρήση από ασθενείς με μεγαλύτερες ουλές ή κάποιον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης δέρματος ή έχει υποστεί εγκαύματα και που ενδεχομένως διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να παραμείνουν οι ουλές
  • Αυτοκόλλητα και βολικά 
  • Λεπτά και εύκαμπτα
  • Πλένονται και είναι ανθεκτικά
  • Ημι-διαπερατά στο νερό
  • Ανάγκη για: ανάπλαση ουλών
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών