Προσφορά

DERMATIX Silicone Sheet Fabric 13 x 13 cm 1 τεμάχιο

4019338603773

Λευκό, αυτοκόλλητο φύλλο σιλικόνης ενισχυμένο με ύφασμα

-20%

68,24 €

54,60 €54.6

Κερδίζετε 13,64 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric είναι λεπτό, αυτοκόλλητο και ενισχυμένο με ύφασμα. Η μία όψη του είναι σιλικόνη που κολλάει στο δέρμα περιορίζοντας και προλαμβάνοντας τη δημιουργία ουλών. Η άλλη όψη είναι ενισχυμένη με ένα απαλό μεταξένιο ύφασμα που κάνει το φύλλο σιλικόνης Dermatix® άνετο και βολικό κάτω από το ρουχισμό. Το Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric πλένεται με μαλακό σαπούνι και νερό καθιστώντας εύκολη την φροντίδα και επαναχρησιμοποίηση των Φύλλων Σιλικόνης  Dermatix®.

Όσο λεπτότερο είναι το Φύλλο Σιλικόνης:

 • Κολλά καλύτερα πάνω στην ουλή και είναι αποτελεσματικότερο
 • Είναι πιο εύκαμπτο.

Η επένδυση με μεταξένιο ύφασμα παρέχει το μέγιστο επίπεδο άνεσης και ευκολίας κάτω από το ρουχισμό και τα ενδύματα πίεσης.

Τα πλεονεκτήματα των Φύλλων Σιλικόνης Dermatix®

 • Είναι βολικά και εύκολα στη χρήση
 • Διαφανή ή ενισχυμένα με μεταξένιο ύφασμα για βέλτιστο επίπεδο άνεσης
 • Ενδείκνυνται για χρήση από ασθενείς με μεγαλύτερες ουλές ή κάποιον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης δέρματος ή έχει υποστεί εγκαύματα και που ενδεχομένως διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να παραμείνουν οι ουλές
 • Αυτοκόλλητα και βολικά 
 • Λεπτά και εύκαμπτα
 • Πλένονται και είναι ανθεκτικά
 • Ημι-διαπερατά στο νερό
 • Ανάγκη για: ανάπλαση ουλών
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών