Προσφορά HYPEROIL Gel Spray 100ml

HYPEROIL Gel Spray 100ml

8007279012811

Aνοσοενισχυτικό Έλαιο-gel φυτικής προέλευσης για την ανάπλαση και επανόρθωση του δέρματος

-15%

50,41 €

42,85 €42.85

Κερδίζετε 7,56 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το HYPEROIL είναι μια προηγμένη αντισηπτική και αποιδηματική θεραπεία με καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Το HYPEROIL είναι φυτικής προέλευσης (δραστικές ουσίες: azadirachtin-hyperforin) και διατίθεται σε μορφές ελαίου, γέλης, εμποτισμένης γάζας και κρέμας. Οι αντισηπτικές ιδιότητες του HYPEROIL και το προστατευτικό, ενυδατικό αποτέλεσμά του, δημιουργούν και διατηρούν το τέλειο υγρό περιβάλλον για την πληγή, προστατεύοντας τους ιστούς. Αυτό προάγει την επούλωση διάφορων τύπων πληγών, κακώσεων και εκδορών του δέρματος και των βλεννογόνων (πχ ραγάδες πρωκτού). Στις σοβαρές χρόνιες πληγές, με απώλεια μαλακού ιστού και δέρματος ή εκτεθειμένο οστό, το HYPEROIL βοηθά στον αυτολυτικό καθαρισμό της ινώδους ουσίας, ενεργοποιώντας το σχηματισμό κοκκιώδους ιστού. Διατηρώντας τους ιστούς ενυδατωμένους, το HYPEROIL προλαμβάνει το σχηματισμό εσχάρας και τη λύση της περιοχής γύρω από την πληγή.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Προάγει την αναγέννηση των ιστών και την επούλωση σε όλες τις εξωτερικές κακώσεις του δέρματος όπως έλκη πίεσης (εκ κατακλίσεως), αγγειακά έλκη (θεραπεία διαβητικού ποδιού), επιφανειακούς και βαθείς τραυματισμούς (ακόμα και με έκθεση οστού), εγκαύματα, ραγάδες, αιμορροΐδες, συρίγγια, αποστήματα και κάθε επιμολυσμένη κάκωση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Καθαρίστε την πληγή με διάλυμα χλωριούχου νατρίου. Εφαρμόστε HYPEROIL και, σε πληγές με εξίδρωμα, χρησιμοποιήστε δευτερεύουσα θεραπεία (πχ γάζες TNT). Η ελαιώδης μορφή του HYPEROIL προτείνεται για χρήση κατά τη φάση του καθαρισμού (εσχάρες ή ινώδης ουσία). Αφού ψεκάσετε την απαιτούμενη ποσότητα επάνω στην πληγή, επαλείψτε την με καθαρά δάκτυλα. Φροντίστε ώστε να επαλείψετε το HYPEROIL σε ολόκληρη την επιφάνεια της πληγής, καθώς και στην υγιή περιοχή γύρω από την πληγή (1-1,5 εκατοστά περιμετρικά της πληγής). Σε μολυσμένες πληγές ή πληγές με εξίδρωμα, εφαρμόστε HYPEROIL κάθε 24 ώρες. Το HYPEROIL μπορεί να εφαρμόζεται κάθε 2 ή 3 ή 4 ή 7 ημέρες, αναλόγως του τύπου της πληγής και σύμφωνα με την άποψη του ιατρικού προσωπικού. Δεν απαιτείται η χρήση απολυμαντικών κατά τη θεραπεία με HYPEROIL, στην πραγματικότητα αυτό δε συνίσταται.

ΠΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Παροδικό αίσθημα καύσου, κνησμός ή ερυθότητα μπορεί να προκύψουν στην περιοχή της θεραπείας με HYPEROIL. Υπεραντιδραστικότητα στα ενεργά συστατικά του μπορεί επίσης να προκύψει, στην οποία περίπτωση η θεραπεία πρέπει να διακοπεί.

Δεν περιέχει parabens και πετρέλαια

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών