Προσφορά Silben Nano Powder Spray 125ml

Silben Nano Powder Spray 125ml

5213001490045

Καινοτόμο σπρέι επούλωσης πληγών με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας.

-37%

11,27 €

7,10 €7.1

Κερδίζετε 4,17 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Silben Nano Powder Spray είναι καινοτόμο προϊόν που περιέχει το σύμπλεγμα TIAB: Μια νέα μορφή ΑΡΓΥΡΟΥ. Ο άργυρος, είναι γνωστός από την εποχή του Ιπποκράτη για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Το πρόβλημα με τη χρήση του στην ιατρική οφείλεται στο ότι είναι εξαιρετικά ασταθής και τα διαθέσιμα δραστικά Ag+ περιορισμένα. Η καινοτομία στο Silben Nano Powder Spray έγκειται στη χρήση της νανοτεχνολογίας για τη δημιουργία του συμπλέγμματος TIAB: Προσρόφηση ιόντων Ag+ και μορίων Benzalkonium (αντισηπτικό) σε νανοσωματίδια TiO2. Με αποτέλεσμα να παρέχει στο Silben Nano Powder Spray: - Υψηλή συγκέντρωση των δραστικών Ag+ - Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση με την μέγιστη ασφάλεια - Σταθερότητα Το Silben Nano Powder Spray ενδείκνυται στην επούλωση (Ειδικά σε περιπτώσεις πληγών με εξίδρωμα): - Άτονων ελκών (φλεβικών, ισχαιμικών) - Τραυμάτων, ελκών πιέσεως, ερεθισμών, χειρουργικών τομών, εγκαυμάτων Το Silben Nano Powder Spray: 1) Στεγανοποιεί και προστατεύει τις πληγές 2) Ελαττώνει το μικροβιακό φορτίο στην περιοχή του τραύματος Εξασφαλίζει το ιδανικό μικρο-περιβάλλον που προάγει την επουλωτική διαδικασία. - 7 διεθνείς πατέντες - In vitro και in vivo δοκιμές - Κλινικές μελέτες Χρήση: Σε τραύμα καλά καθαρισμένο ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα της σκόνης του αερολύματος. Μην κάνετε μασάζ. Εφαρμόστε 2 φορές ημερησίως. CE (Ιατροτεχνολογικό βοήθημα κλάσης ΙΙb)

  • Μορφή προϊόντος: σπρέυ
  • Ανάγκη για: ανάπλαση ουλών, δερματικές παθήσεις
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 37%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών