Προσφορά NATURE'S PLUS METAL CONTROL Tabs (120)

NATURE'S PLUS METAL CONTROL Tabs (120)

807205082899

Φόρμουλα με έντονη αποτοξινωτική δράση κατά των βαρέων μετάλλων και τοξικών ουσιών.

-25%

31,81 €

23,85 €23.85

Κερδίζετε 7,96 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Metal Control από τη Nature' s Plus αοτελεί συνεργική φόρμουλα με συστατικά που έχουν έντονα αποτοξινωτική δράση έναντι μεγάλου φάσματος τοξικών ουσιών και, ιδίως, έναντι των βαρέων μετάλλων: βιταμίνη C, Σελήνιο, Πηκτίνη μήλου, Κelp, Ροδιόλα, Ινδική μουστάρδα, Σκόρδο, Χλορέλλα, Σπιρουλίνα. Τα βαρέα μέταλλα (μόλυβδος, υδράργυρος, κάδμιο, εξασθενές χρώμιο, νικέλιο κλπ.), καθώς και το αλουμίνιο, είναι από τις πιο επικίνδυνες τοξικές ουσίες, επειδή αποβάλλονται δύσκολα από το σώμα μας, ενώ έχουν αθροιστικά αποτελέσματα. Έτσι, είναι δυνατόν, ακόμη και πολύ μικρές ποσότητες να ξεπεράσουν τα όρια ανοχής οργάνων ή συστημάτων και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Δυστυχώς, σήμερα τα τοξικά αυτά μέταλλα βρίσκονται παντού: σε αέρα, έδαφος, ύδατα, στην τροφική αλυσίδα, σε σκεύη και συσκευασίες τροφίμων, ακόμη και στο ίδιο μας το σώμα (μεταλλικά οδοντικά σφραγίσματα, εμφυτεύματα). Έτσι, αποτελεί πράξη σύνεσης τόσο η πρόληψη, όσο και η περιοδική αποτοξίνωση από τα βαρέα μέταλλα. Το Metal Control από τη Nature' s Plus εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό αυτό, με φυσικά συνεργικά συστατικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση κατά των βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 ταμπλέτες με το φαγητό, 2 φορές την ημέρα

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών