Προσφορά

CHARAK OSTOLIEF NUTRA 30 tabs

Φυσικό αγιουβερδικό προϊόν για υγιείς και ευλύγιστες αρθρώσεις.

-25%

27,32 €

20,49 €20.49

Κερδίζετε 6,83 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το OSTOLIEF NUTRA από την Charak αποτελεί συνεργιστική δράση φυτοθεραπευτικών και οργανικών συστατικών για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας, με στοχευμένη δράση στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στη ζωτική δύναμη σκελετού και μυών.


• Ενισχύει την ανάπτυξη χονδροκυττάρων. Καθυστερεί την εκφύλιση των χόνδρων.
• Συμβάλλει στην παραγωγή πρωτεογλυκανών και στην αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου.
• Προφυλάσσει από τις οξειδωτικές βλάβες ιστών και αρθρώσεων.
• Αποτρέπει τη δυσκαμψία και βελτιώνει την κινητικότητα της άρθρωσης.
• Αποδεδειγμένη αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δραση.Βελτιωνει την ποιότητα ζωής του πάσχοντα, βοηθώντας τον να επανέλθει σταδιακά στις καθημερινές του δραστηριότητες.

ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ:
• Οστεοαρθρίτιδα
• Χειρουργική αντικατάσταση άρθρωσης ( αρθροπλαστικη)

Ανάλυση συστατικών:
- Magnesium hydroxide: Απαραίτητο για την υγεία των οστών. Σημαντικός παράγοντας στην πυκνότητα της οστικής μάζας. Απαραίτητο για τη συγκράτηση του ασβεστίου στα οστά.
- Vit C: Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και τη σύνθεση πρωτεογλυκανών. Αναστέλλει την αυξημένη δραστηριότητα των μεταλλοπρωτεασών ( αγκρεκανάσες).
- Vit E: Προφυλάσσει από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν βλάβες στους μυς. Ενισχύει την παραγωγή χονδροκυττάρων. Συμβάλλει στην ανάπλαση των ιστών.
- MSM: Υποστηρίζει την υγεία των συνδετικών ιστών. Αντιφλεγμονώδης παράγοντας,
περιορίζει σημαντικά τον πόνο στις καταπονημένες αρθρώσεις και στους μυς, ενώ μειώνει το χρόνο θεραπείας μετά από τραυματισμούς.
- Glucosamine hydrochloride: Εκτός των αναλγητικών και αντιφλεγμονωδών δράσεων (καταστολή PGE-2), βοηθά στην ανακοπή του εκφυλισμού των χόνδρων, στην ανάπλαση και στη συνολική βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων.
- Chondroitin sulphate: Αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέως και εμποδίζει τη δράση των ενζύμων που προκαλούν διάσπαση και εκφυλισμό των χόνδρων. Συμβάλλει στην ελαστικότητα των χόνδρων.
- Curcuma longa: Αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Προφυλάσσει τους χόνδρους από την υπερδραστηριότητα της αγκρεκάνης.
- Boswellia serrata: Ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση μέσω αναστολής των πρωτεολυτικών ενζύμων που επάγονται από κυτοκίνες (IL-1, TNF-a).


Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως το λιγότερο για 3 μήνες. Η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί σε 2 ημερησίως αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: αρθρώσεις & οστά
  • Κατάλληλο για: αγιουρβέδα
  • Κύριο Συστατικό: msm
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών