Προσφορά

QUIES EARPLUGS SILICONE NATATION 3 paires

3435171181062

Ωτοασπίδες σιλικόνης

-20%

8,34 €

6,67 €6.67

Κερδίζετε 1,67 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα άτομα με ευαίσθητα αυτιά μπορούν τώρα να απολαύσουν θαλάσσιες δραστηριότητες χωρίς προβλήματα, χάρη στις QUIES EARPLUGS SILICONE NATATION ωτοασπίδες σιλικόνης για κολυμβητές.

Οι επαναχρησιμοποιήσιμες ωτοασπίδες είναι κατασκευασμένες από υδατοστεγή σιλικόνη για να κρατήσει το νερό μακριά από τα αυτιά σας. Μαλακή και εξαιρετικά εύπλαστη, που είναι σύμφωνη με το μοναδικό σχήμα του ακουστικού στο αυτί σας, μένει σταθερά στη θέση της.

Οι QUIES EARPLUGS SILICONE NATATION ωτοασπίδες σιλικόνης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν τα αυτιά σας από τη σκόνη, το κρύο, το θόρυβο και χωρίς την αποκοπή σας από τον κόσμο.

Είναι υποαλλεργική.

  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών