Προσφορά

ESI Melatonin Pura 120 small tabs

8008843010905

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη για να κοιμηθείτε ήσυχα

-41%

18,98 €

11,20 €11.2

Κερδίζετε 7,78 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η Melatonin Pura 1mg είναι αποτελεσματικό βοήθημα με μελατονίνη για όσους αντιμετωπίζουν δυσχέρεια στον ύπνο. Συμβάλλει στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου που χρειάζεται κανείς  για να κοιμηθεί και ανακουφίζει το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού λόγω μεγάλων ταξιδιών (get lag). Συνιστάται  ιδιαιτέρως σε άτομα μεγάλης ηλικίας που έχουν αντικειμενική δυσκολία ύπνου.

Συστατικά: Melatonin 1mg ανά μικρόταμπλέτα

Έκδοχα: κυτταρίνη, υδρόξυ – πρόπυλο κυτταρίνη, φωσφορικό ασβέστιο/ Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: στεατικό μαγνήσιο φυτικό και διοξείδιο του πυριτίου

Δεν περιέχει: γλουτένη, παράγωγα γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές, GMO.

Το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Αρ. Γνωστοποίησης ΑΠ79079/11.10.2013

Προτειόμενη δόση: 1 μικροταμπλέτα με νερό, πριν το βραδινό ύπνο.

 • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από ενήλικες
 • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
 • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2004 αναφέρεται ότι δεν παρατηρούνται παρενέργειες κατά τη χρήση σε περιορισμένα χρονικά διαστήματα

Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η λήψη συμβουλή από το γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Η Μελατονίνη σε μικρές δοσεις και κατά τη χρήση σε περιορισμένα χρονικά διαστήματα δεν εμφανίζει παρενέργειες.

Ασθενής που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες πρέπει να ενημερώνουν τον γιατρό τους:

 • Υπερτασικοί
 • Διαβητικοί
 • Έγκυες και θηλάζουσες
 • Ασθενείς υπό αντιπηκτική αγωγή
 • Ανοσοκατασταλμένοι
 • Οσοι λαμβάνουν  διαζεπινικά παράγωγα

H μελατονίνη (N-acetyl-5-methoxytryptamine) είναι μια ορμόνη που παράγεται από την επίφυση (κωνάριο), η οποία εντοπίζεται στη βάση του εγκεφάλου. Η έκκρισή της γίνεται κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η παραγωγή αυτής της ορμόνης είναι στα μέγιστά της κατά τη διάρκεια του αρχικού διαστήματος ανάπτυξης και επιβραδύνεται μετά την ηλικία των 20 ετών και αρχίζει να μειώνεται περίπου από την ηλικία των 45 εως ότου εξαφανιστεί σχεδόν ολοκληρωτικά σε μεγάλη ηλικία. Την έκκριση ακολουθεί ένας κιρκαδικός ρυθμός: αρχίζει το απόγευμα, αποκορυφώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, και πέφτει στο ελάχιστο το πρωί και παραμένει πολύ χαμηλά όλη την ημέρα. Στη παρουσία του σκότους, όταν τα νευρικά κύτταρα του αμφιβληστροειδούς δεν διεγείρονται από το φως, ο υποθάλαμος διεγείρει την επίφυση να παράγει μελατονίνη.

Η εξωγενής χορήγηση της μελατονίνης βοηθάει στο να αποφευχθεί η επιδείνωση της φυσικής και ψυχικής υποβάθμισης που επέρχεται με την γήρανση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει την σωστή ξεκούραση το βράδυ. Φαίνεται να παρέχει προστασία ενάντια στο άγχος και την κατάθλιψη.

Η μελατονίνη προστατεύει την επίφυση από την γήρανση, επειδή χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή δράση αντι-γήρανσης στον ίδιο τον αδένα. Στις περιπτώσεις που η μελατονίνη εισάγεται (από του στόματος), η επίφυση ωριμάζει πιο αργά, έτσι επιβραδύνεται όλη η διαδικασία γήρανσης του σώματος, η διαδικασία υποβάθμισης των ιστών και η τυπική φυσική και ψυχική υποβάθμιση της μεγάλης ηλικίας.

Η μελατονίνη μειώνει  τις ελεύθερες ρίζες καλύτερα από άλλα αντι-οξειδωτικά στοιχεία. Έχει διπλή δύναμη σε σύγκριση με τη Βιταμίνη Ε και πέντε φορές ακόμη περισσότερη από τη γλουταθειόνη.

Καθώς η μελατονίνη είναι διαλυτή και στα λίπη (fats) και στο νερό μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες σε κάθε περιβάλλον. Εάν οι τιμές της μελατονίνης είναι χαμηλές στον οργανισμό, η εξωτερική λήψη αντικαθιστά την απουσία της.

 • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
 • Ανάγκη για: αϋπνία - στρές
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
 • Discount: 41%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών