Προσφορά NATURACTIVE Seriane Chrono 6 disks

NATURACTIVE Seriane Chrono 6 disks

3700026995775

Συμπλήρωμα διατροφής για να Διατηρήσετε την Ηρεμία & τη Νηφαλιότητα σας.

-20%

5,52 €

4,42 €4.42

Κερδίζετε 1,10 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα στοματικά διασπειρόμενα δισκία για ταχεία δραση NATURACTIVE Seriane Chrono βοηθάνε να μείνετε ήρεμοι και νηφάλιοι σε περιπτώσεις αυξημένου άγχους (όπως εξετάσεις, αεροπορικό ταξίδι κλπ).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Πριν από ένα σημαντικό γεγονός (μία σημαντική συζήτηση, εξετάσεις, δίπλωμα οδήγησης…), λαμβάνετε 1 έως 3 δίσκια διασπειρόμενα στο στόμα αφήνοντάς τα να λιώσουν κάτω από τη γλώσσα. Το SERIANE CHRONO δεν εμφανίζει κίνδυνο εξάρτησης ούτε υπνηλίας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ: (για ένα δισκίο)
Μαγνήσιο (θαλάσσιο): 67,7mg(18% της ΣΗΠ*)
Προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών γάλακτος: 100mg δηλ. 1,8mg a-casozepine
Ψευδάργυρος: 1,5mg(15% της ΣΗΠ*)
Βιταμίνη Β6: 0,2mg(15% της ΣΗΠ*)
*ΣΗΠ: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

  • Μορφή προϊόντος: υπογλώσσια δισκία
  • Ανάγκη για: αϋπνία - στρές
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών