Προσφορά

COSVAL Acidina Complex 20 tabs

8021685012104

Συνεργιστική φόρμουλα αλάτων και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθά στην διατήρηση της υγείας και λειτουργικότητας του βλεννογόνου του στομάχου.

-25%

15,07 €

11,30 €11.3

Κερδίζετε 3,77 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το COSVAL Acidina Complex είναι συνεργιστική φόρμουλα αλάτων και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθά στην διατήρηση της υγείας και λειτουργικότητας του βλεννογόνου του στομάχου.

Χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου εξωγενείς παράγοντες όπως το στρες, το κάπνισμα, η υπερκατανάλωση αλκοόλ και καφέ, η χρήση φαρμάκων, ερεθίζουν το βλεννογόνο του στομάχου λόγω της υπερέκκρισης οξέων και προκαλούν συμπτώματα όπως πόνος και καούρα (ειδικά μετά τα γεύματα ),δυσπεψία, γαστροοισοφαγίτιδα.

Περιέχει:
Ανθρακικό ασβέστιο και Υδροξείδιο του μαγνησίου: Λειτουργούν ως αντιοξινα, εξουδετερώνοντας το όξινο ΡΗ του στομάχου.
Μελισόχορτο: Ανακουφίζει από τα έντονα συμπτώματα γαστρίτιδας και κολίτιδας που σχετίζονται με το στρες.
Μαστίχα Χίου: To ρετσίνι της μαστίχας έχει αντιελκωτικες ιδιότητες και μελέτες έδειξαν πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη θεραπεία του Helicobacter Pylori.

Δοσολογία:
2 ταμπλέτες την ημέρα μετά τα κυρίως γεύματα. Αφήστε τις ταμπλέτες να λιώσουν αργά στο στόμα.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Συστατικά: μαγνήσιο
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών