Προσφορά ENZYMEDICA Digest + Probiotics 30 Caps

ENZYMEDICA Digest + Probiotics 30 Caps

670480130407

Προβιοτικά και πεπτικά ένζυμα για ενίσχυση πέψης και ανοσοποιητικού συστήματος.

-20%

27,44 €

21,95 €21.95

Κερδίζετε 5,49 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα ένζυμα είναι τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για ενίσχυση της πέψης. Τα ένζυμα βοηθούν στην διάλυση των τροφίμων που τρώμε, αφήνοντας σωματίδια αρκετά μικρά για να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος. Τα προβιοτικά είναι η υγιή χλωρίδα που βρίσκεται στο πεπτικό μας σύστημα. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, παράγουν βιταμίνες όπως η Β και Κ, διευκολύνουν την πέψη μας, μέσω της παραγωγής τους ενζύμων, συμπεριλαμβανομένων των λακτάσης, της πρωτεάσης, και αμυλάση. Υποστηρίζουν τη βέλτιστη ευεξία και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Τα προβιοτικά είναι ο ενεργός πολιτισμός που πρέπει να κάνει το δρόμο τους μέσα από διάφορα εμπόδια στο ταξίδι τους προς το γαστρεντερικό σωλήνα. Αυτοί οι ζώντες οργανισμοί στη συνέχεια, θα εγκατασταθούν και θα παρέχουν οφέλη. Πρέπει να προστατεύονται από την έκθεση στο φως, τη θερμότητα και την υγρασία στο ράφι. Το Digest Gold προβιοτικό συνδυάζει φόρμουλα με 500 εκατομμύρια καλλιέργειες με ειδική επίστρωση (TherActive ™) προβιοτικά. Επιτρέπει την μέγιστη απόδοση και τη διατήρηση των προβιοτικών. Ανώτερη από την τυπική απελευθέρωση των μηχανισμών του χρόνου, εξασφαλίζει απελευθέρωση το αλκαλικό pH του κάτω εντέρου, εξασφαλίζοντας δραστικότητα, παρέχοντας υγιή βακτήρια στον εντερικό σωλήνα για τη βέλτιστη παροχή. Συνδυάζοντας τα ένζυμα και προβιοτικά είναι το ιδανικό.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών