Προσφορά

MAXIM 100% CREATINE 500gr

5704190112479

100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη. Ουδέτερη γεύση

-25%

25,40 €

19,05 €19.05

Κερδίζετε 6,35 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Το Creatine 500g της Maxim περιέχει 100% μονοϋδρική κρεατίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη που χρησιμοποιείται είναι micronized, που σημαίνει ότι το προϊόν είναι 100% καθαρό και όχι μολυσμένο με της ουσίες. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που απαντά κυρίως σε ζωικές τροφές και συμβάλλει στη δόμηση της μυικής μάζας. Με τη λήψη κρεατίνης, το απόθεμα κρεατίνης της μύες αυξάνεται και αυτό μπορεί να επιμηκύνει το χρόνο αντοχής στην άσκηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο της κούρσες ταχύτητας. Της, η κρεατίνη εξασφαλίζει καλύτερη επαναφορά μετά από σύντομη, έντονη άσκηση, είναι συνεπώς ιδιαίτερα χρήσιμη για αθλήματα της το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, η ποδηλασία πίστας ή ακόμα και το power training. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ του οποίου η δράση έχει αποδειχθεί επιστημονικά, δεν αναφέρεται στη λίστα απαγορευμένων ουσιών WADA και δεν φαίνεται να έχει επιβλαβείς παρενέργειες.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη
- Έχει ουδέτερη γεύση, επομένως είναι εύκολο να αναμειχθεί με υγρά που περιέχουν υδατάνθρακες (π.χ. το SportsDrinkτης Maxim)
- Κατάλληλο για χορτοφάγους, ιδανικό για να αυξήσουν την ημερήσια λήψη κρεατίνης

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Αναμίξτε 1 δόση (2g) ανά 250mlυγρού. Προτείνεται η λήψη της κρεατίνης να συνδυάζετε με κάποιο ρόφημα πλούσιο σε υδατάνθρακες, όπως το SportsDrinkτης Maxim, χυμό κτλ. Η κρεατίνη δεν πρέπει να διαλύεται σε ανθρακούχα ποτά.
Επειδή δεν επωφελούνται όλοι το ίδιο από τη χρήση της κρεατίνης, προτείνεται όποιος επιθυμεί ένα εξατομικευμένο πλάνο, να έρθει σε επαφή με τον προπονητή ή το γυμναστή του. Η κρεατίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεκινώντας με μια περίοδο αύξησης των επιπέδων της στον οργανισμό, που θα ακολουθηθεί από μια περίοδο συντήρησης. Προσοχή: Η περίοδος αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης και η περίοδος συντήρησης πρέπει να ακολουθείται πάντα από ένα διάλειμμα, ούτως ώστε η παραγωγή της κρεατίνης στο σώμα θα επιστρέψει στα φυσιολογικά της επίπεδα.
Σημείωση: Η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους (1-2kg συνήθως) κατά την περίοδο αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης. Πολύ συχνά, το βάρος αυτό χάνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης.
Στη συσκευασία περιέχεται δοσομετρητής των 2g.
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Θρεπτική Αξία

 Θρεπτική Αξία

 Ανά 100g

 Ανά 3g

 Κρεατίνη

 100g

 3g

 Ενέργεια

 0kJ/0kcal

 0kJ/0kcal

 Πρωτεΐνες

 0 g

 0 g

 Υδατάνθρακες

 0 g

 0 g

 Λίπη

 0 g

 0 g

Συστατικά 
Creatine monohydrate.

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που συμβάλλει στη δόμηση της μυικής μάζας. Με τη λήψη κρεατίνης, αυξάνεται το απόθεμα αυτής στους μύες με αποτέλεσμα την ενίσχυση του μυικού ιστού και την επιμήκυνση του χρόνου αντοχής στην άσκηση. Επιπλέον, η λήψη κρεατίνης εξασφαλίσει καλύτερη επαναφορά μετά από σύντομη, έντονη άσκηση. Επιλέξτε το Creatine 500g της Maxim που περιέχει 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη.

  • Μορφή προϊόντος: σκόνη
  • Ανάγκη για: αύξηση μάζας, αποκατάσταση μυών, αντοχή στην Άσκηση
  • Συστατικά: κρεατίνη

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών