Προσφορά

NEOCELL Collagen Sport Vanilla Flavoured 675gr

016185129191

Πρωτεΐνη κολλαγόνου με πεπτίδια, γλουταμίνη, αμινοξέα, βιταμίνες & αντιοξειδωτικά.

-30%

60,27 €

42,19 €42.19

Κερδίζετε 18,08 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Neocell Sport Collagen 675gr περιέχει πρωτεΐνη κολλαγόνου & ορού γάλακτος σε σκόνη με γεύση Γαλλική Βανίλια. 

Η σκόνη πρωτεΐνης κολλαγόνου & ορού γάλακτος της Neocell για αθλητές με παγκόσμιες διακρίσεις.

To super sport Κολλαγόνο ® 1 & 3 είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη, υδροξυπρολίνη και υδροξυλυσίνη, και υποστηρίζει την αποκατάσταση, τη δύναμη και την ευελιξία των μυών, των συνδέσμων και των τενόντων.

Είναι πλούσιο σε διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (BCAAs) και απαραίτητη ειδικά μετά από επίπονες προπονήσεις. Τα BCAAs παίζουν επίσης έναν βασικό ρόλο στα επίπεδα της γλουταθειόνης του σώματος.

Το εκχύλισμα ροδιού NeoCell είναι τυποποιημένο σε 70% ελλαγικό οξύ, ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελεί μια καλή μορφή πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες για την διαχείριση βάρους καθώς οι πρωτεΐνες είναι ουσίες που προκαλούν κορεσμό.

Η έντονη άσκηση καταστρέφει τις πρωτεΐνες στον οργανισμό καθιστώντας την αναπλήρωσή τους πολύ σημαντική. Μέσω του υδρολυμένου κολλαγόνου επιτυγχάνεται λήψη πρωτεΐνης έως 97%. Επίσης περιέχει γλυκίνη και αργινίνη, δύο από τα τρία  βασικά στοιχεία της κρεατίνης, μόριο του οποίου η παρουσία στον οργανισμό παίζει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της άσκησης, παρέχοντας ενέργεια στον οργανισμό και βελτιώνοντας την αθλητική απόδοση.

 • 15gr καθαρού ορού πρωτεΐνης ορού (whey isolate), με την μέθοδο ανταλλαγής  ιόντων
 • 15gr super collagen. Πατενταρισμένης μορφής πεπτίδια κολλαγόνου
 • Πλούσιο σε αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου BCAAs
 •  Εξαιρετική πηγή γλουταμίνης 
 •  Εμπλουτισμένο με αμινοξέα
 •  Ενδυναμωμένο με μείγμα βιταμινών

 Ειδικά σχεδιασμένο από κορυφαίους γιατρούς και αθλιάτρους

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: γλουτένη, σιτάρι, ζάχαρη, λακτόζη, τεχνητά γλυκαντικά , συνθετικά πρόσθετα 

Αναμειγνύεται εύκολα σε νερό ή σε άπαχο γάλα.

ΔΕΝ έχει χημικά ή τεχνητά γλυκαντικά.

Συστατικά super Sport collagen protein κολλαγόνου Neocell:
Τα συστατικά στο αθλητικό κολλαγόνο με ορο γάλακτος neocell βοηθούν το σώμα να χτίσει και να υποστηρίξει τις δομές που τρέφουν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Το φυσικό και αγνό προϊόν απομονωμένης πρωτεΐνης τυρογάλακτος διασπάται στο στομάχι με τα συστατικά του, πολύ ταχύτερα από ότι το μόριο του κολλαγόνου. Λόγω της διαφοράς στην μοριακή δομή του καθένος από αυτά, ο χρόνος απορρόφησης τους είναι εντελώς διαφορετικός, ώστε να μπορούν να ληφθούν μαζί.Οι βιοχημικές ουσίες που συνθέτουν αυτό το προϊόν απαιτούνται για τη λειτουργία και τη συντήρηση του καρδιαγγειακού συστήματος, τη  μυϊκή συστολή , τη χαλάρωση, την ανάπτυξη των ιστών και την επούλωση.το super Collagen Sport Neocell περιέχει εναν υψηλό βιολογικό όγκο αμινοξέων,  πρωτεϊνών και  γλουταθειόνης, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Εκτός από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος και super κολλαγόνο περιέχει 20 βιταμινες, μετάλλα και αμινοξέα.

Ρόδι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντι-φλεγμονώδη παράγοντα που κρατά την ομοιομορφία των κυτταρικών δομών.Η L-Γλουταμίνη είναι ένα βασικό συμπλήρωμα στην αθλητική διατροφή, επειδή αναπληρώνει τα αμινοξέα του σώματος που έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η L-γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ ελεύθερης μορφής στο σκελετικό μυ και είναι βασική στη διαδικασία ανάκτησης των μυών. Η ειδική χημική δομή της L-γλουταμίνης καθιστά το κύριο αμινοξύ που οδηγεί το άζωτο σε μυϊκά κύτταρα για μυϊκή σύνθεση.Η Γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο μυϊκό ιστό μας, και εμπλέκεται άμεσα στις διάφορες μεταβολικές διεργασίες, καθώς και στη διατήρηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι τα επίπεδα αυτού του αμινοξέος στο σώμα κατρακυλούν περίπου στο 50% μετά από έντονη φυσική άσκηση, αφήνοντας το σύστημα μας εκτίθενται στην απειλητική παρουσία των ελεύθερων ριζών.Η Γλουταμίνη αποτρέπει το πολλαπλασιασμό των ελεύθερων ριζών, και ευνοεί τη διαδικασία της σύνθεσης των πρωτεϊνών, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μυών.L-αργινίνη, L-λυσίνη και L-Θρεονίνη είναι σημαντικές για την αύξηση της καθαρής μυϊκής πρωτεϊνικής σύνθεσης. Η L-Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που έχει χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου, η οποία βοηθά στην καρδιαγγειακή λειτουργία και στην παροχή οξυγόνου στο σώμα. L-Θρεονίνη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα καιL-λυσίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ που το σώμα δεν μπορεί να παράγει από μόνο του και είναι πολύ σημαντικό για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος να παράγει κολλαγόνο.Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνηοι τρεις πιο σημαντικές στην μυϊκή αποκατάσταση και την αναπτυξιακή διαδικασία, συνθέτοντας έως και 35% της μάζας των μυών μας.
 • Μορφή προϊόντος: σκόνη
 • Ανάγκη για: αποκατάσταση μυών, αντοχή στην Άσκηση
 • Κύριο Συστατικό: κολλαγόνο, πρωτεϊνες, αμινοξέα
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
 • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών