Προσφορά

PILFOOD Complex 60 caps

8470001627247

Συμπλήρωμα για υγιή ανάπτυξη μαλλιών και νυχιών.

-38%

33,48 €

20,76 €20.76

Κερδίζετε 12,72 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Pilfood Complex σε κάψουλες έχει επιστημονικά αναπτυχθεί για να παρέχει ένα επαρκές ποσό όλων των βασικών ουσίών ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Ενδείκνυται για τους άνδρες και τις γυναίκες με εύθραυστα, θαμπά και με αραίωση μαλλιά και αδύναμα και εύθραυστα νύχια. Το Pilfood περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και αμινοξέα που το σώμα χρησιμοποιεί για την παραγωγή κερατίνης, το 90% της σύνθεσης των μαλλιών. Δρα από μέσα κατευθείαν στη ρίζα - το ζωντανό μέρος της τρίχας. Το Pilfood κυκλοφορεί στην ελβετική αγορά για περισσότερο από 25 χρόνια. Εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που τις χρησιμοποίησαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι για την επανάκτηση πυκνότερων, δυνατότερων και υγιέστερων μαλλιών.

ΔΟΣΗ: 2 κάψουλες ανά ημέρα λαμβάνονται με νερό κατά τη διάρκεια ή μετά τα γεύματα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, η θεραπεία θα πρέπει να συνεχίζεται επί μία περίοδο τουλάχιστον 3 μηνών. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 6-8 εβδομάδες θεραπείας.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: τριχόπτωση
  • Για τα Μαλλιά: συμπληρώματα για μαλλιά
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 38%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών