Προσφορά ENZYMEDICA Digest Spectrum 30 Caps

ENZYMEDICA Digest Spectrum 30 Caps

670480291702

Βοηθάει στην πέψη γλουτένης, φαινόλης, λακτόζης και καζεΐνης.

-20%

31,45 €

25,16 €25.16

Κερδίζετε 6,29 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής ENZYMEDICA Digest Spectrum 30 Caps προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη, για τα άτομα με πολλαπλές ευαισθησίες στις τροφές, σε μία μόνο κάψουλα. Το πρόβλημα: Η ευαισθησία (ή δυσανεξία) σε τροφές είναι μια ανεπιθύμητη αντίδραση, ορισμένες φορές καθυστερημένη, σε μία τροφή ή μία ένωση που βρίσκεται σε τροφές, η οποία είναι συχνά το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας ενός ενζύμου. Η έλλειψη ενζύμων δεν εμποδίζει μόνο την πλήρη πέψη των συγκεκριμένων ενώσεων που βρίσκονται συνήθως σε ομάδες τροφών, αλλά έχει και ως αποτέλεσμα τα συμπτώματα που σχετίζονται με την τροφική δυσανεξία. Η έλλειψη των απαραίτητων ενζύμων για την πέψη συμβάλλει, επίσης, στην ανικανότητα να αφομοιώσουμε σωστά τα θρεπτικά συστατικά σε αυτές τις ομάδες τροφίμων. Τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας συνήθως επηρεάζουν τη γαστρεντερική και την αναπνευστική οδό και το δέρμα. Τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν πιο συχνά με την τροφική δυσανεξία είναι ναυτία, δυσκοιλιότητα, αέρια, διάρροια, δερματικό εξάνθημα ή κνίδωση, παραγωγή βλέννας, συμφόρηση και βήχας. Τα ένζυμα παρέχουν στήριξη. Το σώμα μας χρησιμοποιεί τα ένζυμα για την ενίσχυση της πέψης και για να μετατρέψει τις τροφές που τρώμε σε ενέργεια. Παραγόμενα μέσα στον πεπτικό σωλήνα και διαθέσιμα από ωμές τροφές και συμπληρώματα, αυτά τα ένζυμα περιλαμβάνουν: αμυλάση για τους υδατάνθρακες, λιπάση για τα λίπη, πρωτεάση για τις πρωτεΐνες, και κυτταρινάση για την παραγωγή ινών. Σαν μικροσκοπικά ψαλίδια, τα ένζυμα βοηθούν στην διάσπαση των τροφών που τρώμε, αφήνοντας σωματίδια αρκετά μικρά ώστε να θρέψουν τα κύτταρα μετά την είσοδό τους στην κυκλοφορία του αίματος. Εκτός από τη βοήθεια της πέψης, ορισμένα ένζυμα παρέχουν πρόσθετη στήριξη στον οργανισμό με την αποβολή βλαβερών τοξινών και υποπροϊόντων. Το Digest Spectrum συνδυάζει πολλαπλά στελέχη αμυλάσης, πρωτεάσης, λιπάσης και κυτταρινάσης με εξειδικευμένα ένζυμα για την πέψη της γλουτένης, της φαινόλης, των γαλακτοκομικών και της καζεΐνης έτσι ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για παιδιά και ενήλικες που αντιμετωπίζουν αρκετές ευαισθησίες σε τροφές. Χρήση σε συνδυασμό με ειδικές δίαιτες. Η μείωση ή η κατάργηση των τροφών που προκαλούν πεπτικά προβλήματα είναι ένα βασικό μέρος της αντιμετώπισης της δυσανεξίας σε τροφές. Ενώ οι ειδικές δίαιτες είναι χρήσιμες για όσους έχουν πρόβλημα με την πέψη, η τροπο- ποίηση της διατροφής σε συνδυασμό με την πρόσληψη ενζύμων παρέχει ψυχική ηρεμία και πλήρους φάσματος υποστήριξη του πεπτικού. Το Digest Spectrum δεν περιέχει καλαμπόκι, ρύζι, σόγια, πατάτες, γλουτένη, καζεΐνη ή ζάχαρη, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για παιδιά και ενήλικες με πολλές διατροφικές ευαισθησίες. • Για την πέψη γλουτένης, φαινόλης, λακτόζης και καζεΐνης • Πέψη ολόκληρου γεύματος • ∆όση μίας μόνο κάψουλας

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: δυσανεξία λακτόζης

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών