Προσφορά

NOW Feverfew 400 mg (0,8% Parthenolide) 100 Caps

733739046703

Μείωση πυρετού και ημικρανιών.

-50%

29,90 €

14,95 €14.95

Κερδίζετε 14,95 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Feverfew από τη Now είναι ένα δημοφιλές βότανο. Ανήκει στην ίδια κατηγορία φυτών με τον ηλίανθο, και χρησιμοποιείται στην Ευρώπη εδώ και αιώνες. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ορισμένες από τις φημισμένες, ιστορικά, χρήσεις του. 

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ημικρανίας, της ζάλης, της αρθρίτιδας, του πυρετού, τις διαταραχές του έμμηνου κύκλου, του στομαχόπονου, του πονόδοντου, σε τσιμπήματα εντόμων και σε εμβοές. Ανακουφίζει με φυσικό τρόπο από τους πόνους, έχοντας τριπλή δράση (αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες και αντιπυρετικό). Σήμερα, η χρήση του εστιάζεται στη δράση του για την πρόληψη και τη θεραπεία της ημικρανίας. 

Το απόσταγμα NOW Feverfew περιέχει minimum 0,8% parthenolide, τη δραστική ουσία του Feverfew. Αυτή η ένωση βοηθά στη ρύθμιση της διαστολής και συστολής των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου. Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι οι ημικρανίες συμβαίνουν, όταν τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου συστέλλονται και στη συνέχεια γρήγορα διαστέλλονται. Αυτή η ταχεία αλλαγή προκαλεί την απελευθέρωση χημικών ουσιών που προκαλούν πόνο και φλεγμονή. Θεωρείται ότι το Feverfew εμποδίζει την ταχεία διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και συνεπώς αναστέλλει την απελευθέρωση αυτών των χημικών ουσιών.

Το Feverfew πρέπει να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιείται προληπτικά.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: κρυολόγημα
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 50%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών