Προσφορά LIFE NLB Coldzyme 7ml

ENZYMATICA Coldzyme Onecold Spray 7ml

7340031106030

Στοματικό σπρέι κατά των ιών του κρυολογήματος που συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας του.

-32%

14,50 €

9,86 €9.86

Κερδίζετε 4,64 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Enzymatica στοματικό σπρέι ColdZyme® είναι μοναδικό διότι καταπολεμά τους ιούς του κρυολογήματος. Είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα στους βλεννογόνους του λαιμού, με αποτέλεσμα ο ιός του κρυολογήματος να μην μπορεί να προκαλέσει εύκολα ασθένεια. Εφόσον χρησιμοποιηθεί προληπτικά, συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας του κρυολογήματος, καταπολεμώντας τον ίδιο τον ιό του κρυολογήματος αντί να βοηθά απλώς στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme® ελαττώνει το ιικό φορτίο και μειώνει τη διάρκεια του κρυολογήματος στο μισό¹, εφόσον χρησιμοποιηθεί προληπτικά

Η μελέτη COLDPREV είναι μια διπλά τυφλή μελέτη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο (placebo), στην οποία 46 υγιείς εθελοντές μολύνθηκαν με τον ιό του κοινού κρυολογήματος (ρινοϊός 16). Οι μισοί συμμετέχοντες έλαβαν το Στοματικό Σπρέι ColdZyme®και οι άλλοι μισοί εικονικό φάρμακο (placebo). Η ανάλυση και η γραφική απεικόνιση βασίζονται στον αριθμό των ατόμων τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι μολύνθηκαν από τον ιό ή τα οποία παρουσίασαν συμπτώματα κρυολογήματος.

Η μελέτη έδειξε στατιστικά σημαντική διαφορά για το Στοματικό Σπρέι ColdZyme®, δηλαδή διαφορά μεταξύ του Στοματικού Σπρέι ColdZyme® και του εικονικού φαρμάκου όσον αφορά τη μείωση του ιικού φορτίου του κρυολογήματος (‐99%) και τη μείωση του αριθμού ημερών με κρυολόγημα (‐54% ή ‐3,5 ημέρες).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Γλυκερίνη, νερό, θρυψίνη βακαλάου1, αιθανόλη (<1%), χλωριούχο ασβέστιο, τρομεταμόληκαι μινθόλη. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το ColdZyme® μόλις αισθανθείτε ότι κινδυνεύετε να μολυνθείτε από τον ιό του κρυολογήματος. Για παράδειγμα, εάν κάποιος με τον οποίο ήρθατε σε επαφή είναι κρυωμένος ή εάν βρίσκεστε σε μεταδοτικό περιβάλλον, όπως τρένο ή αεροπλάνο ή γραφείο ανοιχτού τύπου

Οδηγίες χρήσης:

  1. Ανοίξτε το στόμα και στρέψτε το ρύγχος προς τον λαιμό.
  2. Πιέστε την αντλία και ψεκάστε 2 φορές (1 δόση) κάθε δύο ώρες, μέχρι 6 φορές την ημέρα.

  • Μορφή προϊόντος: σπρέυ
  • Ανάγκη για: κρυολόγημα
  • Κατηγορία Προϊόντος: κρυολόγημα & βήχας
  • Discount: 32%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών