Προσφορά Forte Pharma Gelee Royale 1000mg, 20amp x 10ml

Forte Pharma Gelee Royale 1000mg, 20amp x 10ml

3700221312995

Δυναμωτικό συμπύκνωμα βασιλικού πολτού 1000 mg για την προστασία του οργανισμού, ενσωματώνει όλα τα οφέλη του βασιλικού πολτού σε ένα υγιές, φυσικό και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής.

-40%

31,29 €

18,77 €18.77

Κερδίζετε 12,52 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Forte Pharma Gelee Royale 1000mg, 20amp x 10ml  για ενίσχυση της φυσικής άμυνας σας!  Σχεδιασμένο για να ας δώσει την τέλεια φυσική ώθηση.Γνωστός για τις διεγερτικές ιδιότητες, ο βασιλικός πολτός είναι η τέλεια λύση για να σας βοηθήσει: Να ξεπεράσετε το αίσθημα της κόπωσης,Να τονώσετε φυσικά το ανοσοποιητικό σας,ενσωματώνει όλα τα οφέλη του βασιλικού πολτού σε ένα υγιές, φυσικό και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : καθαρό νερό, συμπυκνωμένος χυμός αχλάδι, βασιλικός πολτός (lOOOrng)

Ενίσχυση της φυσικής άμυνας σας με Βασιλικό Πολτό 1000 mg. Φυσικό συμπλήρωμα σχεδιασμένο για να σας δώσει την τέλεια ώθηση. Γνωστός για τις διεγερτικές ιδιότητες, ο βασιλικός πολτός είναι η τέλεια λύση για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το αίσθημα της κόπωσης και να τονώσετε φυσικά το ανοσοποιητικό σας.

Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά (άνω των 8 ετών).

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά, κρυολόγημα & βήχας

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών