Προσφορά ENZYMEDICA Candidase 84 Caps

ENZYMEDICA Candidase 84 Caps

670480201411

Μεγάλη ποσότητα από το ένζυμο κυτταρινάση για τον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού της Candida.

-20%

65,73 €

52,58 €52.58

Κερδίζετε 13,15 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το προιόν Candidase περιέχει την μεγαλύτερη ποσότητα από το ένζυμο κυτταρινάση, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο προϊόν της Enzymedica. O συνδυασμός κυτταρινάσης με πρωτεάση, κάνει εφικτό τον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού της Candida. Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί με οποιοδήποτε σκεύασμα βραδείας αποδέσμευσης (timed release medications) που χρησιμοποιεί την κυτταρίνη ως συστατικό του μηχανισμού βραδείας αποδέσμευσης.

Συνιστώμενη χρήση: Για μέτρια συμπτώματα μυκητίασης από Candida να λαμβάνετε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα τουλάχιστον 1 ώρα πρίν ή 2 ώρες μετά το γεύμα για 7 ημέρες. Για συντήρηση 2 κάψουλες πριν τη βραδυνή κατάκλιση. Για έντονα συμπτώματα να λαμβάνετε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα τουλάχιστον 1/2 ώρα πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα για 14 ημέρες. Σε πολύ έντονες καταστάσεις , μπορείτε να επιμηκύνετε το χρόνο (περισσότερες από 14 ημέρες).

Για βέλτιστα αποτελέσματα 1 κάψουλα Virastop μπορεί να λαμβάνεται μαζί με κάθε μια δόση Candidase. H Candida albicans είναι ένας μύκητας τύπου μαγιάς, που φυσιολογικά ζει σε αρμονία στο σώμα μας.Συνήθως τη συναντάμε στο έντερο, στα γεννητικά όργανα, στο στόμα και στο λαιμό. Σε περίπτωση διαταραχής της ισορροπίας επέρχεται η μόλυνση, που είναι γνωστή σαν καντιντίαση και ο μύκητας ταξιδεύει σε όλα τα μέρη του σώματος διαμέσου του κυκλοφορικού. Επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Η εμφάνιση της στο στόμα ονομάζεται άφθα, στον κόλπο κολπίτης, κ.λ.π. Συμπτώματα: Εμφάνιση νέων αλλεργιών σε τρόφιμα, κόπωση, ελλειπής πέψη, αέρια, καύσος στο στομάχι, σφοδρή επιθυμία για σάκχαρη, οξυθυμία, συχνοί πονοκέφαλοι, ασθενής μνήμη, αίσθημα θολότητος, ζάλη, σκοτοδίνη, επαναλαμβανόμενη κατάθλιψη, συχνές κολπικές μολύνσεις, καταμήνιες δυσκολίες, προστατίτιδα, μολύνσεις της ουρικής οδού, αλλεργικό συνάχι, καταρροή, τακτικός βήχας, εύκολη προσβολή από ιώσεις, πονόλαιμος, μυκητιάσεις ποδιών, εξανθήματα στο δέρμα, ψωρίαση, συμπτώματα που ομοιάζουν της αρθρίτιδας, κρύα άκρα. Τα ένζυμα μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό τον υπερβολικό πολλαπλασιασμό της Candida. Ας δούμε γιατί: Οι ασθενείς που εμφανίζουν πρόβλημα με την Candida εμφανίζουν μεγάλα ποσά άπεπτης ίνας στο παχύ έντερο. Πιστεύεται ότι η βλέννα που παράγει το σώμα μας εξαιτίας της δυσκολίας πέψης της ίνας (κυτταρίνη), μπορεί να προστατεύει την Candida από τους φυσικούς μηχανισμούς ελέγχου της Candida που διαθέτει το σώμα. Η κυτταρινάση είναι το ένζυμο που διασπά την κυτταρίνη. Είναι επίσης το μόνο ένζυμο που το σώμα μας δεν παράγει. Η κυτταρινάση διασπά την κυτταρίνη, έτσι μειώνεται και η βλέννη που προστατεύει τη Candida και το σώμα με τους μηχανισμούς που διαθέτει αποκαθιστά την ισορροπία. Οι μύκητες (όπως η Candida) είναι μια ομάδα οργανισμών που παλαιότερα τους θεωρούσαν φυτά που δεν έχουν χλωροφύλλη. Μπορούν να βρίσκονται είτε μόνοι τους, είτε σαν ομάδες, απαρτίζονται ένα πολυκυτταρικό σώμα που λέγεται μυκήλιο και το οποίο αποτελείται από νημάτια που λέγονται υφές. Το κέλυφος περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται χιτίνη. Η χιτίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης (υδατάνθρακας) που δομικά ομοιάζει με την κυτταρίνη. Γι΄αυτό και η κυτταρινάση μπορεί και καταστρέφει αυτό το περίβλημα χιτίνης. Το εσωτερικό του περιβλήματος είναι κυρίως πρωτεϊνη. Το ένζυμο πρωτεάση έχει την ικανότητα να υδρολύει (πέπτει) τις πρωτεϊνες. Η πρωτεάση χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να διαλύει το μύκητα και να αποτρέπει την ανάπτυξη του.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών