Προσφορά SOLGAR BilBerry Berry Extract Veg.Caps 60s

SOLGAR BilBerry Berry Extract Veg.Caps 60s

033984041103

Περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Bilberry και Blueberry, σε συνδυασμό για ενίσχυση των ματιών και της όρασης.

-31%

36,45 €

25,15 €25.15

Κερδίζετε 11,30 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Solgar Bilberry Berry Extract with Blueberry Extract veg.caps

Περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Bilberry και Blueberry, σε έναν εξειδικευμένο για την ενίσχυση των ματιών και της όρασης συνδυασμό. Σε φυτοκάψουλες. Κατάλληλο για vegans.

1 φυτοκάψουλα παρέχει: Καρποί Blueberry Berry σε σκόνη Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα καρπών Bilberry Berry (15mg [25%] ανθοκυανοσίδες)

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Κατάλληλο για: vegans & vegetarians

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών