Προσφορά ENZYMEDICA Natto-K 30 Caps

ENZYMEDICA Natto-K 30 Caps

670480220306

Συνδυασμός ενζύμων για μείωση της υψηλής πίεσης αίματος και περιορισμό θρόμβων

-20%

32,76 €

26,21 €26.21

Κερδίζετε 6,55 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

To Natto-K περιέχει ένα συνδυασμό ενζύμων Νατοκινάσης NSK-SD (1000 FU ανά κάψουλα), Πρωτεάσης, Λιπάσης, και Αμυλάσης τα οποία εμφανίζουν υψηλή διάλυση του ινώδους. Η αυξημένη παραγωγή ινώδους συμβάλλει σε καρδιαγγεικά προβλήματα, υψηλή πίεση, μείωση της κυκλοφορίας του αίματος και αργή επιδιόρθωση των ιστών. Φυσιολογικά το ινώδες παράγεται κατά τον τραυματισμό και σκοπό έχει την πήξη του αίματος και τη διακοπή της αιμοραγίας. Περισσότερα από 20 ένζυμα στο σώμα συμβάλλουν στην πήξη του αίματος , ενώ μόνο ένα (η πλασμίνη) διαλύει τους θρόμβους. Βακτήρια, ιοί, μύκητες, και τοξίνες που υπάρχουν στο αίμα πυροδοτούν μια κατάσταση φλεγμονής που οδηγεί σε αύξηση του ινώδους που κυκλοφορεί στο αίμα, και κολλάει στα τοιχώματα των αγγείων καθώς η παραγωγή του δεν οφείλεται σε τραυματισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία θρόμβων, την επιβράδυνση της ροής του αίματος, την αύξηση της πυκνότητας του αίματος με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση της πίεσης. Μελέτες με το ένζυμο Νατοκινάση έχουν δείξει την αυξημένη ικανότητα του να διαλύει τους θρόμβους και να μειώνει την πίεση του αίματος. Συνιστώμενη χρήση: Μια κάψουλα αμέσως πριν την κατάκλιση. Για θεραπευτική χρήση, μια κάψουλα 3 φορές ημερησίως 1 ώρα προ φαγητού. Μπορεί να ληφθούν, αν χρειάζεται, μέχρι 6 κάψουλες.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών