Προσφορά

HEEL Traumeel s 50 Tabs

Άμεση ανακούφιση από πόνους μυών και αρθρώσεων ή φλεγμονές τραυματισμών. Κατάλληλο για ομοιπαθητική

-20%

9,05 €

7,24 €7.24

Κερδίζετε 1,81 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

HEEL Traumeel s 

Αποτελεσματική ανακούφιση των μυών και του πόνου στις αρθρώσεις, καθώς και της φλεγμονής που σχετίζεται με τους τραυματισμούς.

Το HEEL Traumeel s είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη φόρμουλα, που υποστηρίζεται από πάνω από δύο δωδεκάδες επιστημονικές μελέτες,  και είναι σχεδιασμένη για να βοηθά στη ρύθμιση της φλεγμονής.

Το HEEL Traumeel s ανακουφίζει από μυϊκούς πόνουςμώλωπες και τη φλεγμονή που σχετίζεται με τραυματισμούς, όπως διαστρέμματα και μώλωπες, και πόνο στις αρθρώσεις.

Η σύνθεσή του περιέχει 14 φυσικά συστατικά σε ποικίλες συγκεντρώσεις, το καθένα με μια γνωστή ευεργετική επίδραση στη φλεγμονή ή τη διαδικασία επούλωσης.

ΟΦΕΛΗ
1.Ενισχύει την θεραπεία σε αντιδιαστολή με την απλή στην κάλυψη της ζημίας 
2.Βοηθά στην ανάκτηση της κινητικότητας  
3. Κατάλληλο για ολόκληρη την οικογένεια 
5. Καλύτερα ανεκτή από μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ), δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στα νεφρά, τα καρδιαγγειακά, τα γαστρεντερικά, το ήπαρ και το νευρικό σύστημα, 6. Χωρίς γνωστές φαρμακευτικές αλληλεπιδράσεις, μπορεί να συνδυαστεί με συμβατικά ή φυσικά φάρμακα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ενήλικες και παιδιά 12 ετών και άνω: 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα. Σε οξεία περιστατικά, 1 δισκίο κάθε ½ έως 1 ώρα, έως 12 φορές την ημέρα.

Παιδιά (6-12 ετών): 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα. Σε οξεία περιστατικά, 1 δισκίο κάθε 1 έως 2 ώρες, μέχρι και 8 φορές την ημέρα.

Τα μικρά παιδιά (2-6 ετών): ½ δισκίο 3 φορές την ημέρα. Σε οξεία περιστατικά, 1 δισκίο κάθε 1 έως 2 ώρες, μέχρι και 6 φορές την ημέρα.

Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε τις οδηγίες από έναν ομοιοπαθητικό γιατρό ή γιατρό. Αφήνεται να διαλυθεί αργά στο στόμα. Διαλύστε το δισκίο σε ένα κουταλάκι του γλυκού με νερό, πριν από τη χορήγηση σε ένα μικρό παιδί.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: πόνος & ανακούφιση
  • Κατάλληλο για: ομοιοπαθητική
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών