Προσφορά SINOMARIN E.N.T Nose Care Φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό 200ml

SINOMARIN E.N.T Nose Care Φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό 200ml

5206892100131

100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό, ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

-40%

10,50 €

6,30 €6.3

Κερδίζετε 4,20 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Sinomarin E.N.T Nose Care ανακουφίζει από την ρινική συμφόρηση μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης και είναι ιδανικό για την ταχύτερη ανάρρωση μετά από ενδορρινική επέμβαση. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει την ρινική κοιλότητα, απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες, κρούστες, σκόνη, ρύπους, αλλεργιογόνα, καθώς και τους διάφορους παθογόνους παράγοντες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, σαν μια εναλλακτική φυσική λύση όταν θέλετε να αποφύγετε τα φαρμακευτικά ρινικά αποσυμφορητικά ή και σε συνδυασμό με αυτά για να βελτιώσει το θεραπευτικό τους αποτέλεσμα.

  • Discount: 40%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών