Προσφορά SINOMARIN Plus Algae Allergy Relief, Φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό για αλλεργίες, 30ml

SINOMARIN Plus Algae Allergy Relief, Φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό για αλλεργίες, spray με αντλία 30ml

5206892101152

100% φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό που ανακουφίζει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

-43%

7,85 €

4,47 €4.47

Κερδίζετε 3,38 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief 30ml με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι ένα 100% φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό το οποίο: 

 • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή, φτέρνισμα) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια,
 • Ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραΰνει τον ρινικό βλεννογόνο,
 • Βοηθά στην μηχανική απομάκρυνση αλλεργιογόνων παραγόντων που δύναται να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες -ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και της Δεξπανθενόλης. 

Η Δεξπανθενόλη-γνωστή και ως προβιταμίνη Β5- είναι 100% φυσικής προέλευσης και γνωστή για τις ενυδατικές & καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον τοπικό ερεθισμό και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο. 

Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης, προσφέρει μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση & ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας. 

Απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), είναι 100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα και δεν προκαλεί υπνηλία. 

Σύνθεση: Θαλασσινό νερό (αντιστοιχεί σε 2,3% ΝaCl), Κεκαθαρμένο ύδωρ, σύμπλεγμα Αlgomer™ (εκχυλίσματα Undaria pinnatifida & Spirulina platensis), Δεξπανθενόλη. 

Προτεινόμενο δοσολογικό σχήμα συσκευασίας 30ml για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών :

6-12 ετών: 1 με 2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως 3 φορές ημερησίως. 
>12 ετών: 2 με 4 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως 5 φορές ημερησίως.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief προορίζεται μόνο για ρινική χρήση

Προφυλάξεις - αντενδείξεις:

 • Nα μη χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του,
 • Κατά τις πρώτες χρήσεις του προϊόντος ενδέχεται να παρατηρηθεί ένας ήπιος, αλλά παροδικός ερεθισμός. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα, ως μία εναλλακτική φυσική λύση έναντι των αντιαλλεργικών φαρμάκων (τοπικώς χορηγούμενα κορτικοστεροειδή, αντιισταμινικά) ή σε συνδυασμό με αυτά προκειμένου να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα τους. 

Το Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που φέρει σήμανση CE σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 93/42 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τρόπος χρήσης - spray δοσομετρικής εκτόξευσης 30 ml:

 1. Πριν τη χρήση του φυσήξτε τη μύτη, ώστε να απομακρυνθεί η βλέννη,
 2. Αφαιρέστε το προστατευτικό πώμα,
 3. Κρατήστε τη φιάλη σε όρθια θέση και ψεκάστε μερικές φορές για να ενεργοποιήσετε την αντλία ψεκασμού,
 4. Γείρτε το κεφάλι σας ελαφρά προς τα εμπρός επάνω από το νιπτήρα και εν συνεχεία προς τα δεξιά,
 5. Εισάγετε προσεκτικά το ρύγχος στο αριστερό ρουθούνι, παράλληλα προς το ρινικό διάφραγμα, και πιέστε σταθερά,
 6. Στρίψτε το κεφάλι προς την άλλη πλευρά και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το άλλο ρουθούνι,
 7. Απομακρύνετε το ρύγχος από το ρουθούνι, επανέλθετε σε όρθια θέση και αφήστε το διάλυμα να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα. Εν συνεχεία φυσήξτε τη μύτη σας,
 8. Επαναλάβετε τη διαδικασία, εφόσον χρειάζεται,
 9. Μετά από κάθε χρήση, φροντίστε να ξεπλένετε το ρύγχος προσεκτικά με ζεστό νερό και να το στεγνώνετε.
Τρόπος χρήσης - spray δοσομετρικής εκτόξευσης 30 ml: Τρόπος χρήσης 30 ml
 • Discount: 43%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών