Προσφορά

ESI Ginseng Plus Rapid Energy 30 Caps

8008843000142

Συμπλήρωμα με τζίνσενγκ για άμεση ενέργεια & τόνωση

-40%

17,91 €

10,75 €10.75

Κερδίζετε 7,16 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Ginseng Plus Κάψουλες είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής. Συνιστάται σε αθλητές, φοιτητές, ηλικιωμένους, άτομα σε ανάρρωση και όσους υπόκεινται σε σωματική πίεση και άγχος.

Το Ginseng Plus Κάψουλες είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, L-Καρνιτίνη και Κρεατίνη, με προσδιορισμένα και επεξεργασμένα εκχυλίσματα Guarana, Ginseng, Cola και Siberian Ginseng.

ΣυστατικάΑνά κάψουλα
Guarana εκχύλισμα τιτιλ. 10%25mg
σε καφείνη2,5mg
Ginseng Korean εκχύλισμα τιτιλ. 12%20mg
σε τζινσενοσίδες2,4mg
Cola εκχύλισμα τιτιλ. 10%20mg
σε καφείνη2mg
Siberian Ginseng εκχύλισμα τιτλ.5mg
5% σε σαπωνοσίτες0,25mg
Βιταμίνη C90mg
Βιταμίνη Ε5mg
L-καρνιτίνη φουμαρική180mg
ισοδύναμα με 100mg καρνιτίνης 
Κρεατίνη50mg

 

Αδρανείς Ουσίες: Ζελατίνη (φαγητού), πυριτία (SiO2), στεατικό μαγνήσιο.

Χρωστικά: Titanium dioxide, Indigo, Quinoline Yellow

Δεν περιέχει: γλουτένη, παράγωγα γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα σάκχαρα, GMO.

Το προϊόν είναι συμπληρώμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Aρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 14922/03.03.2006 

Αρ. Βεβαίωσης ΕΟΦ. Α.Π. 6185/ 31.01.07

 

Το προϊόν βρίσκεται στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας  με κωδικό GINSENGPLUS RAPID ENERGY TAV/CAPSULE/FLAC.5520

Προτεινόμενη δόση: 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση το πρωί

Προσοχή: υπερβολική δόση μπορεί να προκαλέσει διάρροια

 

 • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο απο άτομα 15 ετών και άνω
 • Κρατείστε το μακριά από παιδιά
 • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος 

Να μη λαμβάνονται πέραν των τριών μηνών εάν δεν μεσολαβήσει διάστημα διακοπής ενός μηνός. 

Να μην χορηγείται σε εγκύους, παιδιά κάτω των 15 ετών και σε υπερτασικούς των οποίων η υπέρταση δεν είναι ελεγχόμενη.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ: μειώνει την αποτελεσματικότητα των αντιπηκτικών και πρέπει να λαμβάνεται με την επίβλεψη ιατρού

ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΜΑΟ: δεν πρέπει να χορηγείται με αναστολείς ΜΑΟ

ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ: Το Ginseng Plus ενισχύει την ανοσολογική απόκριση και δεν χορηγείται σε ασθενείς που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά.

ΑΝΤΙΔΙΑΒΗΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : Το Ginseng Plus μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και την αρτηριακή πίεση αυξάνοντας την παραγωγή του ΝΟ. Πρέπει συνεπώς να χορηγείται με προσοσχή και υπό επίβλεψη ιατρού.

KOREAN GINSENG (Panax ginseng)

Περιέχει: ginsenosides (σύνολο συστατικών, με αντι-οξειδωτική δράση), τριτερπενικές σαπωνίνες, βιταμίνες του Β συμπλέγματος. Ενεργεί στο σύνολο του οργανισμού, βελτιώνοντας τη δράση του άμεσα και παροδικά. Βελτιώνει τη μνήμη και την συγκέντρωση, όπως επίσης την αθλητική ενασχόληση και την καλή φυσική κατάσταση.

ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS (Siberian Ginseng)

Αυξάνει την ικανότητα του σώματος να ανταπεξέρχεται στις πιο δύσκολες καταστάσεις άγχους. Υποστηρίζει αποτελεσματικά την λειτουργία της χολής, έτσι βοηθά στην ανάρρωση από φυσική και πνευματική κούραση, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση κατά την διάρκεια μελέτης, εντατικής εργασίας ή άθλησης.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η Βιταμίνη C έχει αντι-οξειδωτική δράση, η οποία προστατεύει τα κύτταρα ενάντια στην δημιουργία των βλαβερών ελεύθερων ριζών.

 

L-CARNITINE

Παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι απαραίτητο για την μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, για βήτα οξειδοαναγωγή. Χρησιμεύει στην σωστή λειτουργία των μυών.

CREATINE

Είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στους σκελετικούς μύες, στην καρδιά, στον εγκέφαλο, στους όρχεις και σε άλλους ιστούς του ανθρωπίνου σώματος. Έχει το χαρακτηριστικό να ενώνεται με φώσφορο(Ρ) και να σχηματίζει μια ουσία πολύ σημαντική για την ενεργειακή απόδοση, τη φωσφοκρεατίνη (PCr). Η PCr προσφέροντας το Ρ του μορίου της συμβάλλει στην αναγέννηση του ΑΤΡ, του ενεργειακού νομίσματος του κάθε κυττάρου, παρατείνοντας έτσι το χρόνο που μπορεί ο μυς να παράγει έργο. Συμπληρωματική χορήγηση κρεατίνης αυξάνει την συγκέντρωση της PCr στο μυ κατά 6-16%, οδηγώντας  στην αυξημένη ανασύνθεση του ΑΤΡ και συνεπώς στην αυξημένη παραγωγή έργου άρα και στην αθλητική απόδοση.

GUARANA

Περιέχει μεγάλες ποσότητες τανίνης και καφεΐνης.  Η τανίνη προκαλεί την έκκριση της αδρεναλίνης, η οποία αυξάνει την απορρόφηση θερμίδων και επιπλέον βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους. Αντίθετα με τον καφέ, ο οποίος δρα άμεσα και στο μέγιστο, η Guarana έχει μια ηπιότερη και μακροπρόθεσμη δράση, εφόσον η καφεϊνη απελευθερώνεται βαθμιαία. Η Guarana ερεθίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ευνοώντας τις πνευματικές και καρδιακές λειτουργίες, χωρίς να δημιουργεί αϋπνία και διέγερση του σώματος.   

COLA

Οι σπόροι COLA έχουν μια τονωτική επίδραση χάρη στην περιεκτικότητα σε καφείνη, η οποία αυξάνει την αντίσταση σε φυσική και πνευματική κούραση, ερεθίζοντας το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E

Η Βιταμίνη E παρουσιάζει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών. Η Βιταμίνη Ε ονομάζεται επίσης και «βιταμίνη της γονιμότητας». Η χρήση της είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, για την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Ανάγκη για: τόνωση - ενέργεια
 • Συστατικά: κρεατίνη, καρνιτίνη, βιταμίνη ε, βιταμίνη c
 • Βιταμίνες: βιταμίνη e, βιταμίνη c
 • Ειδική Διατροφή: χωρίς γλουτένη-gluten free
 • Βότανα & Φυτοθεραπεία: ginseng
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
 • Discount: 40%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών