Προσφορά MENARINI Sustenium Biorthythm 3 Woman 30 tabs

MENARINI Sustenium Biorthythm 3 Man 30 tabs

5213007120113

Πολυβιταμίνη για άνδρες ηλικίας 18-60 ετών με συνένζυμο Q10 και ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα, για φυσιολογική λειτουργία των μυών.

-48%

15,95 €

8,29 €8.29

Κερδίζετε 7,66 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η πολυβιταμίνη SUSTENIUM Biorhythm 3 για άνδρες είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του άνδρα ηλικίας 18-60 ετών, φροντίζοντας τον καθημερινό του βιορυθμό. Περιέχει συνένζυμο Q10 και ασβέστιοβιταμίνες, μέταλλα που συμβάλλει στη τη φυσιολογική λειτουργία των μυών, με μοναδική τεχνολογία απελευθέρωσης των συστατικών τους σε 3 στάδια:

  • 1ο Στάδιο αποδέσμευση σε 5 λεπτά θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στη παραγωγή ενέργειας
  • 2ο Στάδιο αποδέσμευση σε 1 ώρα θρεπτικών συστατικών ειδικά για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας και φύλου
  • 3ο στάδιο αποδέσμευση σε 8 ώρες θρεπτικών συστατικών για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χάρη σε αυτή την τεχνολογία βελτιστοποιείται η απορρόφηση και εξασφαλίζεται η μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα του κάθε συστατικού

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 48%
  • Σειρά Προϊόντων: sustenium

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών