Προσφορά POMI-T 60Caps

POMI-T 60 Caps

5013007061627

Συμπλήρωμα διατροφής για άμεση αντικαρκινική επίδραση σε άνδρες με καρκίνο του προστάτη.

-30%

33,64 €

23,55 €23.55

Κερδίζετε 10,09 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Pomi-T είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ένα ευρύ φάσμα φυτικών πολυφαινολών που υπάρχουν φυσικά μέσα σε τέσσερις ανεπεξέργαστες τροφές, καθαρισμένες και στη συνέχεια συμπιεσμένες σε ένα χάπι για την ημερήσια πρόσληψη με ένα βολικό τρόπο. Είναι επιστημονικά δοκιμασμένο φυσικό, πλούσιο σε καθαρές πολυφαινόλες, από ανεπεξέργαστη τροφή συμπλήρωμα διατροφής. Επιστημονικά ελεγμένο σε μια εθνική Βρετανική μελέτη.

Το μείγμα του από σπόρους ροδιού, πράσινο τσάι, μπρόκολο και κουρκούμη (turmeric), επιλέχθηκε από μια ομάδα επιστημόνων και διατροφολόγων με την καθοδήγηση ενός κορυφαίου Βρετανού Ογκολόγου, μετά από μια εκτενή εξέταση πληροφοριών του εθνικού εργαστηρίου και δημοσιευμένων κλινικών στοιχείων. Το Pomi-T σχεδιάστηκε από μια ομάδα ειδικών για την υγεία και την ευεξία καθοδηγούμενη από την Βρετανική Ογκολογική Ένωση «Γιατροί της Χρονιάς». Ελέγχθηκε με μια αυστηρή επιστημονική μελέτη – Μια ελεγχόμενη τυφλή διπλή μελέτη, κατευθυνόμενη από το Εθνικό Δίκτυο Ερευνών. Τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν παγκοσμίως σαν ολοκληρωμένη παρουσίαση στο ASCO 2013.

Το διατροφικό συμπλήρωμα από ανεπεξέργαστες τροφές πλούσιο σε πολυφαινόλες Pomi-T, έχει αποδειχθεί ότι έχει μια άμεση αντικαρκινική επίδραση σε άνδρες με καρκίνο του προστάτη.

Πώς οι πολυφαινόλες ασκούν την αντικαρκινική τους δράση;

Η πιο συχνά αναφερόμενη αντικαρκινική επίδραση των πολυφαινολών είναι μέσω των αντι-οξειδωτικών ιδιοτήτων τους, προστατεύοντας το DNA από την οξειδωτική φθορά που προέρχεται από καρκινογόνες ουσίες που καταναλώνουμε ή από το περιβάλλον. [Porrini, Parada, McLarty, Sonn].
Οι πολυφαινόλες έχουν, ωστόσο, πολυάριθμες άλλες σημαντικές ιδιότητες ανάλογα με την φυτική πηγή τους:
Πράσινο και μαύρο τσάι, πλούσιο σε επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την δεκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, ένα ένζυμο που σηματοδοτεί τα κύτταρα να παρακάμπτουν την απόπτωση [McLarty, Porrini, Liao].
Το πράσινο τσάι αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων του μαστού και του προστάτη, εμποδίζουν την αποδιαφοροποίηση και την αγγειογένεση [Yang].
Η Κουρκουμίνη δίνει στην κουρκούμη το κίτρινο χρώμα της, επιβραδύνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του προστάτη αναστέλλοντας τον κυτταρικό κύκλο, αυξάνοντας την απόπτωση, εμποδίζοντας την εισβολή και τη μετανάστευση των κυττάρων [Somasundaram, Shah, Zhang, Iqbal]. Αναστέλλει τη δράση της κινάσης τυροσίνης του EGFR [Dorai], έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με την παρέμβαση του cox-Ι [Handler] και αναστέλλει την ανάπτυξη των βλαστικών κυττάρων που οδηγούν σε καρκίνο του μαστού χωρίς να βλάπτουν τα φυσιολογικά κύτταρα του μαστού [Kakarala].
Το Ρόδι, πλούσιο σε ελλαγικό οξύ, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων του προστάτη και επάγει την απόπτωση σε εργαστηριακές μελέτες [Retitig, Lansky, Malik, Khan, Barber, Choi]. Στις κυτταρικές γραμμές του καρκίνου του μαστού, αυξάνει τους δείκτες της προσκόλλησης των κυττάρων και μειώνει τη μετανάστευση, τα οποία συνδέονται με τη μετάσταση [Rocha, Wang].
Το Μπρόκολο, πλούσιο σε ισοθειοκυανικό και σουλφοραφάνη, εμποδίζει την ανάπτυξη και προωθεί την απόπτωση των καρκινικών κυττάρων [Sarkar]. Στους ανθρώπους, η τακτική πρόσληψη ρυθμίζει προς τα κάτω τα γονίδια που συνδέονται με την ανάπτυξη του καρκίνου και ρυθμίζει προς τα πάνω τα γονίδια που συνδέονται με την καταστολή του καρκίνου, ιδιαίτερα στο 50% του πληθυσμού που φέρουν ένα μεταλλαγμένο γονίδιο γλουταθειόνης S-τρανσφεράσης [Gasper, Moysich, Joseph, Heinen].

Συνιστώμενη δόση: μία κάψουλα δύο φορές ημερησίως. 

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: υγεία προστάτη
  • Συστατικά: βότανα
  • Βότανα & Φυτοθεραπεία: turmeric-κουρκούμη, ρόδι
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών