Προσφορά

ESI Normolip 5 30 Caps

8008843010417

Πείτε αντίο στη χοληστερίνη σας με φυσικό τρόπο

-43%

24,37 €

13,89 €13.89

Κερδίζετε 10,48 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το ESI Normolip 5 είναι συμπλήρωμα διατροφής με αποτελεσματική δράση στη μείωση της χοληστερίνης και βοηθάει στην υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας. Η διατήρηση των χαμηλών επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Το Normolip 5 περιέχει κοκκινο ρύζι, γ-ορυζανόλη, συνένζυμο Q-10 πολυκοσανόλη  και πικολινικό τρισθενές χρώμιο.

Το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: ΑΠ23216/05.03.2014

Το προϊόν βρίσκεται στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας με κωδικό ESI NORMOLIP 5 1216 

Προτεινόμενη δόση: 1 κάψουλα ημερησίως

 • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
 • Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία
 • Συνιστάται η λήψη συμβουλής από τον φαρμακοποιό ή το γιατρό σας αν, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από ενήλικες
 • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
 • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος 

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μήνα και μετά από διακοπή 15 ημερών μπορεί να επαναληφθεί η χρήση του.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προϊόντος.

Συνιστάται η λήψη συμβουλής από τον φαρμακοποιό ή το γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, ιδιαιτέρως αν λαμβάνονται:

 • Αντιυπερλιπιδαιμικά  ή και
 • Αντιδιαβητικά φάρμακα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μονακολίνη Κ

Η Μονακολίνη Κ από κόκκινο μύκητα ανεπτυγμένο σε ρύζι συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Ο μηχανισμός της είναι ανάλογος εκείνου των στατινών και συνοπτικά δίνεται κατωτέρω.

Οι διάφορες στατίνες είναι ευρέως χρησιμοποιούμενες ουσίες για την ελάττωση της χοληστερόλης και δρουν ως αναστολείς της αναγωγάσης του 3-υδροξυ-3-μεθυλγλουταρυλικού συνενζύμου Α [3-hydroxy-3-methylglutaryl coenzyme A (HMG-CoA) reductase], η οποία μετατρέπει το HMG-CoA σε μεβαλονικό οξύ (mevalonate). Οι στατίνες δρουν σε ένα πρώιμο στάδιο της βιοσύνθεσης της χοληστερόλης αναστέλλοντας τη σύνθεση του μεβαλονικού, του οποίου η διαθέσιμη ποσότητα παίζει περιοριστικό ρόλο στο ρυθμό βιοσύνθεσης της χοληστερόλης.  

Γ' ορυζανόλη & Πολυκοσανόλες

Η γ' ορυζανόλη  και οι πολυκοσανόλες μειώνουν τα επίπεδα της ολικής χοληστερίνης και της  LDL. H γ' ορυζανόλη περιέχεται στο έλαιο που παράγεται από τον φλοιό του ρυζιού και είναι μίγμα τριτερπενικών αλκοολών και φυτοστερολών παραγώγων του φερρουλικού οξέος. Παρουσιάζει μια ποικιλία βιολογικών δράσεων μεταξύ των οποίων η πιο τεκμηριωμένες είναι η αντιφλεγμονώδης, η αντιυπερλιπιδαιμική και προστατευτική δράση της στους νευράξονες.

Οι πολυκοσανόλες είναι κεκορεσμένες αλκοόλες που φαίνεται πως μειωνουν την σύνθεση της ολικής χοληστερόλης μειώνοντας ετσι σημαντικά  την ολική χοληστερόλη και την LDL

Το χρώμιο συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, τα οποία είναι απαραίτητα σε μεγάλες ποσότητες για τον οργανισμό και γενικώς περιλαμβάνουν:

 • τους υδατάνθρακες
 • τα λιπίδια 
 • τις πρωτεΐνες

Μακροθρεπτικά συστατικά θεωρούνται επίσης το κάλιο (K), ο φωσφόρος (P), το θείο (S) και το ασβέστιο (Ca).

 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Ανάγκη για: χοληστερίνη
 • Ειδική Διατροφή: χωρίς γλουτένη-gluten free
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
 • Discount: 43%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών