Προσφορά Ainsworths Bach Clematis 10ml

Ainsworths Bach Clematis 10ml

5032587000536

Συγκεντρωμένος & προσγειωμένος

-15%

8,60 €

7,31 €7.31

Κερδίζετε 1,29 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το ανθοΐαμα Ainsworths Bach Clematis είναι ιδανικό για υπερβολική ονειροπόληση. Ανεδαφικότητα. Μειωμένο επίπεδο εγρήγορσης, υπνηλία, είμαι συχνά αφηρημένος, Ζώ στη φαντασία μου, Δεν μπορώ να είμαι ρεαλίστρια. Δεν συγκεντρώνομαι στη μελέτη μου, στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω, αφαιρούμαι, ονειροπολώ, νυστάζω. Μου λένε ότι πετάω στα σύννεφα, ότι εξωραϊζω τα πράγματα. Νυστάζω αλλά μένω ξάγρυπνος. Το ανθοΐαμα Ainsworths Bach Clematis με βοηθά να είμαι συγκεντρωμένος και προσγειωμένος.

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών