Προσφορά Ainsworths Bach Oak 10ml

Ainsworths Bach Oak 10ml

5032587000666

Επιτυγχάνω χωρίς πίεση

-15%

9,69 €

8,24 €8.24

Κερδίζετε 1,45 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το ανθοΐαμα Ainsworths Bach Oak είναι κατάλληλο για μένα που αισθάνομαι κόπωση λόγω πολλών ή και μεγάλων ευθυνών και έντονου παρατεταμένου αγώνα. Υπερβολική σοβαρότητα. Ποτέ δεν ξεγνοιάζω πραγματικά, επειδή έχω υποχρεώσεις. Θέλω/Πρέπει συνέχεια να αγωνίζομαι να προσπαθώ παρά τις αντιξοότητες. Πρέπει να αντέχω να υπομένω τα βάσανα. Συνέχεια παλεύω. Κουράστηκα να αγνωνίζομαι. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον ευατό μου, εξαρτώνται τόσοι/τόσα από εμένα. Το ανθοΐαμα Ainsworths Bach Oak με βοηθά να επιτύχω τους στόχους μου χωρίς πίεση.

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών