Προσφορά

DOCTOR'S FORMULAS Tioprotect 60 caps

5200403400024

Φόρμουλα για πολλαπλή αντιοξειδωτική προστασία.

-35%

35,00 €

22,75 €22.75

Κερδίζετε 12,25 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η φόρμουλα αντιοξειδωτικών Doctor's Formulas TIOPROTECT περιέχει δύο πανίσχυρα αντιοξειδωτικά (ρεσβερατρόλη και λιποικό οξύ) που οι βιολογικές δράσεις τους εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη.

Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗΣ: - Ενισχύει σύνθεση γλουταθειόνης (το σημαντικότερο ενζυμικό αντιοξειδωτικό) - Αναστέλλει υπεροξείδωση λιπιδίων και ειδικά την LDL λιποπρωτεΐνη. - Εμποδίζει υπεροξείδωση κυκλοξυγενάσης ΙΙ (COX 2),που μετατρέπει το αραχιδονικό οξύ σε φλεγμονώδη προσταγλαδίνη. - Διεγείρει παραγωγή κολλαγόνου. - Αναστέλλει την τυροσινάση και την μελλανογένεση.

Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΪΚΟΥ ΟΞΕΩΣ: - Διεγείρει σύνθεση γλουταθειόνης. - Ενισχύει ευαισθησία στην ινσουλίνη. - Ενζυματικός συντελεστής του κύκλου του Krebs. - Εμποδίζει υπεροξείδωση λιποπρωτεινών. - Χηλικός παράγοντας σιδήρου, χαλκού, υδραργύρου, καδμίου. - Ελαττώνει γλυκοζυλίωση. - Προστατεύει νευρώνες - Αναγεννά άλλα αντιοξειδωτικά, όταν οξειδωθούν (C, CoQ10 αλλά και την γλουταθειόνη) - Βελτιώνει αγγειοδιαστολή. Ο συνδυασμός των δύο συστατικών εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά στη γλυκοζυλίωση, σε δερματίτιδες, δερματική γήρανση, ψωρίαση, φωτογήρανση, ροδόχρου ακμή αλλά και στο σύνδρομο καυσαλγίας στόματος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών