Προσφορά NATURAL DOCTOR One a Day Multivitamin 60 Veg.Caps

NATURAL DOCTOR One a Day Multivitamin 60 Veg.Caps

5200040107034

Πολυβιταμίνη με 145 θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, εκχύλισμα λαχανικών & φρούτων, ιχνοστοιχεία και πεπτικά ένζυμα.

-20%

33,13 €

26,50 €26.5

Κερδίζετε 6,63 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής NATURAL DOCTOR One a Day Multivitamin 60 Veg.Caps μια πολυβιταμίνη για πλήρη υποστήριξη του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα, για τόνωση, ευεξία και ενίσχυση ανοσοποιητικού.

 • Περιέχει βιταμίνες στην ενεργή φυσική τους μορφή, εκχύλισμα από φρούτα και λαχανικά, φλαβονοειδή, πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά άλατα, 75 ιχνοστοιχεία, ένζυμα και αμινοξέα, ινοσιτόλη και χολίνη.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα για να προσφέρει γενικά τόνωση, ενέργεια καθώς και αντιοξειδωτική προστασία.

Περιέχει επιλεγμένα ανόργανα στοιχεία (σίδηρο, χαλκό, μαγγάνιο, σελήνιο, χρώμιο και ψευδάργυρο), πεπτικά ένζυμα και άλλες ουσίες με διατροφική και φυσιολογική επίδραση για πλήρη υποστήριξη του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.
 
Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 τα συστατικά του παρέχουν:

Bιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, φολικό οξύ, σίδηρο και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Bιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, θειαμίνη και μαγγάνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στηνπαραγωγή ενέργειας

Bιταμίνη Ε, ριβοφλαβίνη, μαγγάνιο, χαλκό, σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Βιταμίνη Α και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Χρώμιο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, των οξέων και βάσεων και ψευδάργυρο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό οξέων και βάσεων, υδατανθράκων, μακροθρεπτικών συστατικών, λιπαρών οξέων και βιταμίνης Α. 

Περιέχει επίσης πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης (αμυλάση, λιπάση και πρωτεάση) για την υποστήριξη συγκεκριμένων κατηγοριών ατόμων που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζουν φυσιολογική πεπτική λειτουργία και είναι αναγκαία η λήψη τέτοιων ενζύμων ώστε να διασφαλισθεί η μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές.

Συγκεκριμένα, η αμυλάση είναι ένα ένζυμο που διασπά το άμυλο (υδατάνθρακας) και το γλυκογόνο της τροφής σε απλά σάκχαρα. Η λιπάση διασπά λίπη σε λιπαρά οξέα και η πρωτεάση έχει την ικανότητα να διασπά τροφές.

Περιέχει ακόμη ινοσιτόλη και χολίνη. Η ινοσιτόλη θεωρείται σημαντικός παράγοντας στον μεταβολισμό του λίπους και της χοληστερόλης.

Σε συνδυασμό με τη χολίνη προστατεύει τα αγγεία και συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. H ινοσιτόλη και η χολίνη αποτελούν συστατικά τα οποία συμμετέχουν σε μια σειρά σημαντικών βιοχημικών και μεταβολικών αντιδράσεων του οργανισμού και ιδιαίτερα των αθλητών.
 
Το μείγμα (Mega Food) από επιλεγμένες τροφές: σκόνη σιταρόχορτου, σκόνη κριθαρόχορτου, σκόνη από παντζάρια, σκόνη φύλλων μηδικής και φρούτα βακκίνιου του μύρτιλλου.

Το σιταρόχορτο, το κριθαρόχορτο και τα φύλλα μηδικής είναι συστατικά που περιέχουν φυτικά διατροφικά στοιχεία, όπως φυσική χλωροφύλλη, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, αμινοξέα και ένζυμα, σε μορφή φυτοσυμπλέγματος, δηλαδή στην ίδια μορφή που καταναλώνονται μέσω της τροφής από τον άνθρωπο.

Προσφέρει γενικά τόνωση και ενέργεια χάρη στην πλούσια διατροφική του αξία και στην αντιοξειδωτική προστασία, ιδιαίτερα λόγω της παρουσίας χλωροφύλλης και αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως βιταμινών, φλαβονοειδών κ.α.

Περιέχει και μικροποσότητα από λυοφιλιωμένο συμπύκνωμα θαλασσινών ανόργανων στοιχείων και ιχνοστοιχείων, στην φυσική τους μορφή, με την εμπορική ονομασία OmniMin.

Το συστατικό OmniMin είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο και κάλιο αλλά περιέχει ιχνοστοιχεία στις ποσότητες εκείνες που είναι απαραίτητες για τηνφυσιολογική λειτουργία μιας σειράς βιοχημικών και μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού μας. Το συγκεκριμένο συστατικό έχει χαρακτηρισθεί από την Αμερικανική Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως συστατικό τροφίμων «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές» (GRAS: Generally Recognized as Safe).

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 13082/19-2-2015. Παράγεται στην Ε.Ε. Περιεχόμενο 60 φυτικές κάψουλες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ανά ημερήσια δόση (1 κάψουλα) % Σ.Η.Π.*

 • Βιταμίνη Α (ως οξική ρετινόλη) 150 mg 18,75 %
 • Βιταμίνη Β1 (ως υδροχλωρική θειαμίνη) 17,5 mg 1591 %
 • Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη) 15 mg 600 %
 • Βιταμίνη Β2 (ως ριβοφλαβίνη) 17,5 mg 1250 %
 • Βιταμίνη Β3 (ως νικοτιναμίδιο) 22,5 mg 141 %
 • Βιταμίνη Β5 (ως D-παντοθενικό ασβέστιο) 20 mg 333 %
 • Βιοτίνη (ως D-βιοτίνη) 15 mg 30 %
 • Βιταμίνη C (ως L-ασκορβικό οξύ) 50 mg 62,5% Διτρυγική χολίνη 5 mg **
 • Χαλκός (ως γλυκονικός χαλκός) 250 mg 25 %
 • Φυλλικό οξύ 75 mg 37,5 % Ινοσιτόλη 4 mg **
 • Σίδηρος (ως γλυκονικός σίδηρος) 2,5 mg 18 %
 • Μαγγάνιο (ως γλυκονικό μαγγάνιο) 1 mg 50 %
 • Μολυβδαίνιο (ως μολυβδαινικό αμμώνιο) 25 mg 50 %
 • Σελήνιο (ως L-σεληνομεθειονίνη) 12,5 mg 23 % β-καροτένιο 37,5 mg **
 • Πυρίτιο (ως διοξείδιο του πυριτίου) 5 mg **
 • Βιταμίνη Β6 (ως 5'-φωσφορική πυριδοξίνη) 5 mg 357 %
 • Λιπάση (104 U/g) 5 mg **
 • Πρωτεάση (104 U/g) 5 mg **
 • Χρώμιο (ως πικολινικό χρώμιο) 25 mg 62,5 %
 • Ψευδάργυρος (ως διγλυκινικός ψευδάργυρος) 2,5 mg 25 %
 • Αμυλάση (5x104 U/g) 5 mg **
 • Λυοφιλιωμένο συμπύκνωμα θαλασσινού νερού (Omnimin™) 10 mg **
 • Mίγμα (Mega Food) από μικροποσότητες επιλεγμένων τροφών: {σκόνη σιταρόχορτου (wheatgrass), σκόνη κριθαρόχορτου (Hordeum vulgare), σκόνη από παντζάρια (Beta vulgaris), σκόνη φύλλων μηδικής (Medicago sativa) και φρούτων βακκίνιο το μύρτιλλο (Vaccinium myrtillus)} 12,5 mg **
 • Βιταμίνη Ε (ως όξινη ηλεκτρική D-α-τοκοφερόλη) 6,7 mg 56 %

* Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα | ** Δεν έχει θεσπισθεί Σ.Η.Π.

Άλλα συστατικά: Κιτρικά άλατα ασβεστίου, κιτρικά άλατα μαγνησίου, κιτρικό κάλιο, χολικαλσιφερόλη, π-αμινοβενζοϊκό οξύ, συστατικά κενής κάψουλας (φυτική κυτταρίνη).

Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Βιταμίνες: πολυβιταμίνες, βιταμίνη e, βιταμίνη c, βιταμίνη a
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
 • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών