Προσφορά NATURE'S PLUS ACEROLA-C 500mg 90 Chewable Tabs

NATURE'S PLUS ACEROLA-C 500mg 90 Chewable Tabs

097467024601

Βιταμίνη C από συμπυκνωμένο εκχύλισμα Ασερόλας.

-25%

34,88 €

26,16 €26.16

Κερδίζετε 8,72 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Βιταμίνη C από συμπυκνωμένο εκχύλισμα Ασερόλας. Η Acerola είναι φρούτο που μοιάζει με κεράσι και είναι γνωστή ως «κεράσι των Αντιλλών». Είναι ένα από τα πλουσιότερα φρούτα σε βιταμίνη C (100 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι και το λεμόνι)

  • Μορφή προϊόντος: μασώμενα
  • Ανάγκη για: ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών