Προσφορά NATURE'S PLUS CAL/MAG/VIT D/K 1200/600/1000/100 Tabs 90

NATURE'S PLUS CAL/MAG/VIT D/K 1200/600/1000/100 Tabs 90

097467336469

Προηγμένη σύνθεση με τα πλέον αποτελεσματικά και βιοδιαθέσιμα θρεπτικά συστατικά των οστών.

-25%

23,24 €

17,43 €17.43

Κερδίζετε 5,81 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η Nature's Plus® Cal / Mag / Vit D3 με βιταμίνη Κ2 είναι μια προηγμένη σύνθεση, χρησιμοποιώντας τα πλέον αποτελεσματικά και βιοδιαθέσιμα θρεπτικά συστατικά των οστών. Ένας ισχυρός συνδυασμός ασβεστίου και μαγνησίου αποτελούν τη βάση της σκελετικής δομής. Μόνο η Nature 's Plus Cal / Mag / Vit D3 με K2  περιέχει και 1000 IU βιταμίνης D3 και 100 mcg K2 (η πιο αποτελεσματική μορφή της βιταμίνης Κ), για ανώτερη απορρόφηση και την εναπόθεση των μεταλλικών στοιχείων στα οστά. Για πλήρη σκελετική υποστήριξη και μια συνολική αίσθηση της υγείας, της ευημερίας και της ζωτικότητας.

Η Nature 's Plus συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για καθαρότητα των συστατικών.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Συστατικά: μαγνήσιο, ασβέστιο
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών