Προσφορά NATURES AID Vitamin D3 5000iu, 80 tabs

NATURES AID Vitamin D3 5000iu, 80 tabs

5023652359086

Συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη D3 για την υγεία των οστών και την απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου.

-20%

19,63 €

15,70 €15.7

Κερδίζετε 3,93 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η βιταμίνη NATURES AID Vitamin D3 5000iu, 80 tabs συμβάλλει:

  • στην κανονική απορρόφηση και χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου,
  • στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα,
  • στη διατήρηση των κανονικών οστών, των δοντιών, της μυϊκής λειτουργίας,
  • στη μείωση του κινδύνου πτώσης που σχετίζεται με την αστάθεια της στάσης του σώματος και την μυϊκή αδυναμία (Η πτώση είναι ένας παράγοντας κινδύνου για κατάγματα οστών μεταξύ ανδρών και γυναικών ηλικίας 60 ετών και άνω).

Συστατικά ανά ταμπλέτα: Vitamin D3 (Cholecalciferol) 125µg (5000iu).

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: αρθρώσεις & οστά
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Συστατικά: βιταμίνη d
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών